Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 54 55 56
9-11 odcinki nadrobione.
Powiem szczerze, że niezłego spoilera walnęli przed 10 odcinkiem w tym ostrzeżeniu - a do tego dali bardziej ocenzurowaną wersję .
Taka mała ciekawostka,
Jeśli dalej zachowają tempo 4 odcinków na tom, to pierwsza połowa SAO:A skończy się - zgodnie z moimi pierwotnymi przewidywaniami - na 14 tomie. A później zapewne dadzą półroczną przerwę - więc jest szansa, że YP zdąży wydać 18 tom przed anime.
po ep11
IMO to najgorsze SAO ever, gorsze póki co nawet od tego nudnawego filmu
Poczytajcie sobie kolejną głupkowatą recenzję z Szopa:
http://anime.tanuki.pl/strony/anime/790 … n/rec/3421
Polecam zaopatrzyć się w herbatę i czekać na dym w komentarzach.
Autor ogólnie ten sam, co przy Króliczku, więc gość chyba próbuje zaistnieć i średnio mu to wychodzi.
Już pierwsze zdanie recenzji to jakiś majstersztyk.
Gdzie przebiega granica między fabularnym utworem a internetowym memem?
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Wyprodukować 8 akapitów o tak słabej serii, to faktycznie trzeba mieć jakiś talent.
Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect.
Może mi ktoś wytłumaczyć skąd ten hejt na SAO? Widziałem już dwa sezony i jak dla mnie ta seria jest jak taki dobry kebab, zjem że smakiem, ale za miesiąc nie będę już o nim pamiętał, ot taka bajka na kilka wieczorów, więc skąd ta nienawiść?
więc skąd ta nienawiść?
Jechanie po SAO stało się modne. Dobra, teraz trochę bardziej serio - bo jest popularne. Popularne produkcje przyciągają dużo więcej ludzi: chcą sprawdzić/przekonać się/mieć swoje zdanie o określonej produkcji - potem pojawiają się różnego typu recenzje. Chociaż w przypadku SAO mnie ten fenomen dziwi, jeśli chodzi o osoby, którym się to nie podobało od początku. Było do kitu, ale sprawdzam kolejne sezony? Nie wiem, nie rozumiem, ale niech sobie każdy ogląda, co chce i jak chce, dla mnie byłaby to strata czasu. Tej serii jeszcze nie oglądałem, mam zamiar zobaczyć, gdy będzie całość... Chociaż mnie kusi. W sumie materiał źródłowy i tak znam.
Poczytajcie sobie kolejną głupkowatą recenzję z Szopa:
http://anime.tanuki.pl/strony/anime/790 … n/rec/3421Polecam zaopatrzyć się w herbatę i czekać na dym w komentarzach.
Autor ogólnie ten sam, co przy Króliczku, więc gość chyba próbuje zaistnieć i średnio mu to wychodzi.Już pierwsze zdanie recenzji to jakiś majstersztyk.
Gdzie przebiega granica między fabularnym utworem a internetowym memem?
Szczerze, aż dziwię ci się, ze tę kupę przeglądasz
PS. Wiele pseudo znawców z pseudo wysublimowanym gustem chce się wybić przy najbardziej popularnych seriach, ale to przecież standard
Ostatnio edytowany przez KieR (2019-06-02 00:23:19)
Witam, mam pytanie gdyż nie mogę znaleść informacji - jakim cudem lider gildii LC był w stanie dołączyć do sao (aincrad'u) skoro ukradł sprzęt a nie posiadał kopii gry? Zastanawia mnie ten fakt więc będę wdzięczny za wyjaśnienie
Edit
już nieważne
Edit 2 @FAiM
dzięki właśnie znalazłem tą informację ale dziękuję bardzo Z anime wynika w sumie, że on sam ukradł...
Ostatnio edytowany przez Diablos (2020-09-19 21:53:58)
W LN-ce wziął zlecenie na zabicie kogoś w grze, więc pracodawca załatwił mu hełm, kopię gry oraz opiekę nad ciałem podczas podłączenia - co kompletnie zostało olane w anime .
Aby stworzyć 8 akapitów tak słabej serii, trzeba mieć trochę talentu.
Strony Poprzednia 1 … 54 55 56