Nie jesteś zalogowany.
Dodacie informacje o tym waszym polskim wydaniu do anidb? Bo jeszcze ich nie ma.
Wydaliśmy pierwszą paczkę napisów do Slayers Next (odcinki1-7).
Kolejna będzie zawierać odcinki 8-13, postaram się tym razem nie zapomnieć, że dostałem je z korekty.
@Hunter Killer
Prawdopodobnie będą wyglądać tak samo, jak fanowskie wydania po filtrach. Oby tylko nie przycięli obrazu do 16:9, bo kilka remasterów spotkał tak marny los. Większości dowiemy się w przyszłym roku, od razu wydam poprawki w napisach na ripach z oficjalnych bd.
Dzięki ci o Demoniczny Aniele. Czekam na to japońskie wydanie remasterów na BD i twoje wydanie z polskimi napisami z tego źródła.
Dodacie informacje o tym waszym polskim wydaniu do anidb? Bo jeszcze ich nie ma.
Tym się zajmę wraz z uzupełnianiem opisów, kiedyś tam, pewnie na początku grudnia.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Powróciły Slayersy, wielkie dzięki, już zasysam
Odcinki 8-13 wydane, tym samym zamykamy kolejny rozdział historii.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Matko boska, jaki rak dla oczu...
Jedyny komentarz
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Hej, jak tam pracę nad tłumaczeniem ?
Hej, jak tam pracę nad tłumaczeniem ?
Wczoraj sobie przypomniałem o projekcie i do końca tygodnia pojawi się kolejna paczka.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Jak zawsze zeszło, ale najbardziej pechowy projekt ze wszystkiego, co wydałem, powrócił.
Czwarta paczka, odcinki 14-18, wydana.
Biorąc pod uwagę, że przy pierwszym sezonie o projekcie zapomniał Hunter, a przy drugim ja, przy Try zapomną widzowie.
Trzeba tu zrobić porządek, ale odcinki są powrzucane na różne konta, więc jest lekki problem. Dam znać, gdy będę, w końcu, wrzucał poprawione wersje (te kilka nazw własnych i inkantacje, przy których namieszałem), bo wtedy linki na trochę znikną.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Biorąc pod uwagę, że przy pierwszym sezonie o projekcie zapomniał Hunter, a przy drugim ja, przy Try zapomną widzowie.
No ja trzymam reke na pulsie
ara ara...
Jak trzeba, to możemy codziennie przypominać.
Codziennie to może nie, ale raz na miesiąc możecie się upominać.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Codziennie to może nie, ale raz na miesiąc możecie się upominać.
Zgodnie z prośbą, upominamy się!
Demonis Angel napisał:Codziennie to może nie, ale raz na miesiąc możecie się upominać.
Nie dostałem nic z korekty, więc czekamy. Obstawiam, że Hunter zaczął poprawiać kolejną paczkę, gdy wydałem poprzednie odcinki.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Kajtii napisał:Demonis Angel napisał:Codziennie to może nie, ale raz na miesiąc możecie się upominać.
Nie dostałem nic z korekty, więc czekamy. Obstawiam, że Hunter zaczął poprawiać kolejną paczkę, gdy wydałem poprzednie odcinki.
Dobrze ci się zdaje, ale mnie te upały trochę spowalniają, a takie plany miałem. W każdym razie jestem bliżej niż dalej
Na to przypominamy ! Kiedy nowa paczka ??
Byłem trochę zabiegany i nie wyrobiłem skończyć w zeszłym tygodniu. Będzie na dniach.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Trochę mi przy tym zeszło, ale mniej niż ostatnio.
Przedostatnia paczka Slayers Next (odcinki 19-22) wydana.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Ostatnia paczka Next wydana. Film w korekcie.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.