Nie jesteś zalogowany.
Obrzydliwe. Nie zaglądaj w te części internetu.
Zapomnialem dopisac co by nie ogladac na krotko przed, w trakcie i zaraz po jedzeniu
ara ara...
Coś jak czarny humor.
.
Ostatnio edytowany przez Sasha1 (2018-08-01 22:48:50)
Coś jak czarny humor.
Musisz przytyć
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Coś jak czarny humor.
Coz zachodnia cywilizacja jest na rowni pochylej, praktycznie poziom szamba i dalej sie stacza.
ara ara...
Coz zachodnia cywilizacja jest na rowni pochylej, praktycznie poziom szamba i dalej sie stacza.
No gdyby takiemu zaaplikować kulkę albo dwie to zachodnia cywilizacja podniosłaby się z tego szamba i dołączyła do grona krajów pierwszego świata takich jak Chiny czy Rosja i od razu żyłoby się wszystkim lepiej.
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
Kilgur napisał:Coz zachodnia cywilizacja jest na rowni pochylej, praktycznie poziom szamba i dalej sie stacza.
No gdyby takiemu zaaplikować kulkę albo dwie to zachodnia cywilizacja podniosłaby się z tego szamba i dołączyła do grona krajów pierwszego świata takich jak Chiny czy Rosja i od razu żyłoby się wszystkim lepiej.
No jakby ten typ byl bialy to moglby wazyc 5x wiecej i siedzialby, a pewnie dostabyl dozywocie, a nie 8 lat za wieloletni gwalt Zreszta smiac mi sie chce z tego co sie dzieje, np w szwecji imigrant zwany uchodzca zgwalcil 13-latke grozil ze jak zglosi to na policje to zabije ja i jej rodzine i dostal 150 godzin prac spolecznych To tez jest smieszne http://www.dailymail.co.uk/news/article … stice.html
ara ara...
O, to ten gość. Przez długi czas kumpel śpiewał jego piosenkę „Ja jem kebaba”. Miałem ochotę go zamordować byleby się zamknął.
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
Akurat skończyłem oglądać nowy sezon Big Mouth. Całkiem niezły, chociaż pierwszy lepszy. Netflix zaczyna robić coraz lepsze kreskówki (już nie mówiąc o takim Bojacku, który jest najlepszą kreskówką, jaką kiedykolwiek widziałem).
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Te wlaczniki i kontakty
https://imgur.com/gallery/CQELXdu
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2018-12-15 09:04:32)
ara ara...