Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
wiec w niedziele 26 marca zostanie na stronie torrentowej polishtracker.org ( polecam mam zawsze max transfer ) wstawiony 1 pack tego niezapomnianego anime ( jezyk orginalny + sub pl dvdrip ) a nastepnie po kolej beda wstawiane kolejne az do konca , ja tego osobiscie nie wstawiam ale na pewno zassam
wiec niech ci co maja konta na tej stronce sie ciesza bo to bedzie rarytas ( bardzo trudne do zdobycia anime ) a ci co nie maja kont nich sie o nie postaraja
pozdro
Ostatnio edytowany przez raziel4ever (2006-03-25 12:02:42)
Ogladalem to w TV za mlodu. Wtedy mi sie podobalo, nie wiem jak teraz.
Jak ktoś nie ma konta, to niech ktoś kto ma, jak ściągnie wystawi dla tych co nie mają na innym trakerze i po sprawie.
Hehe, ale chora logika.:)
O ile ktoś mógłby to zrobić to byłbym wdzięczny, bo nie mam tam konta i nie zanosi się, że będę miał szansę, by mieć
Jeśli ktoś by chciał te anime niech się ze mną skontaktuje posiadam wszystkie 39 Epizodow i kilka epów dokumentarnych, Możliwa jest wymiana za inne serie anime lub za czyste płytki DVD Email: krzyzak@dbzv.be a GG znajdziecie w moim profilu.
Recenzja na Anidb.info.
lub FilmWeb.pl
Specjalnie dla was upnąłem pierwszy ep. jest to vhs-rip bo tylko takie wyszły.
Rozmiar to 215.1 MB
Format: MPG
Jezyk: Ang / Polskie napisy znajdziecie na napisy.org
ODCINEK PIERWSZY
Jak chcecie więcej to proście a wstawię:D
Ostatnio edytowany przez krzyzak (2006-03-25 12:17:11)
[cytuj]polishtracker.org[/quote]
nieeeeeee.... wczoraj ktoś mi chciał dac zaproszenie właśnie tam a ja odmówiłem SZLAG! Ma ktoś może jeszcze jakieś???
Anime jest przebojowe, posiadam 3 i 5 ep (nie pamietam skąd) i oglądałem kiedyś dawno temu chyba na RTL7.
Z tego co ja kojarzę to chyba leciało na "dwójce", ale że dawno to było to pamięć może mnie zawieść.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
A może mi ktoś powiedzieć coś na temat jakości tego co ma być wystawione na PolishTrackerze? Tylko proszę o informacje techniczne, a nie "jak dla mnie dobra"
Witam
Mam konto na polishtracker.org ale nie mogę znaleźć torrenta do tego anime czy na pewno zostało te anime już wystawione?
Siema!!!
Istnieje jakas mozliwosc dostania sie na polishtracker.org ?? Tzn. jakies zaproszenie albo cos w tym stylu?? Bo ja jakos nic na ten temat nie slyszalem:([los]
Z gory wielkie dzieki za info i ewentualne zaproszenie[slina][papatki]
Cześć
Tak są zaproszenia osoba mająca juz konto na polishtracker.org może zaprosić kogoś ja niestety wyczerpałem limit więc Angelo nie mogę Ci pomóc
krzyzak a mógłbyś podac link do napisow? bo mi zadne nie pasuja. Dziwie sie ze taka mała rozdzielczosc przy takim rozmiarze pliku. no i jakosc tez nie jak na ok 200mb
Strony 1