Nie jesteś zalogowany.
Nakamuraa napisał:Wgl tak bym przy okazji zapytał czy nie przetłumaczył byś może ongaku shoujo z tego sezonu?
Z góry dziękuje za odpowiedźZobaczę co da się zrobić. Ogarnę 1 odc, a jak mi nie podejdzie to raczej nie
O byłbym bardzo wdzięczny chociaż za spróbowanie bo słyszałem, że bardzo quality idolki <3
Bez przedłużania łapcie 03 odcinek Ani ni Tsukeru Kusuri wa Nai! 2
Miłego oglądania
O kurde tak bardzo dziękuje <3
Dzisiaj wrzucam:
6 odcinek Ani ni Tsukeru Kusuri wa Nai! 2,
2 odcinek Ongaku Shoujo (TV) — odcinek 1 został zaktualizowany (dodałem tłumaczenie piosenki z początku i pozmieniałem trochę w dialogach odnośnie tej lalki, bo z drugiego odc wynika, że to nie on tylko ona.
<3
Bez przedłużania łapcie:
28 odcinek Hugtto! Precure,
3 odcinek Ongaku Shoujo (TV)
Dobra, dzisiaj dodałem parę zmian:
Mianowicie zmiany w 9 i 10 odc Kiratto Pri☆chan. Edytowano piosenkę (teraz wygląda lepiej, bo w końcu zdobyłem fonta A charming font expanded z Pl znakami (jeszcze raz ci dziękuję, KamiTet), więc zachęcam do pobrania jej z linku w profilu.
Zmieniłem też coś w piosence 48 odc PriPary, i ta sama piosenka ze zmianami jest w nowym, 71 odcinku, do którego też trzeba pobrać nową czcionkę - Bubblegum Sans.
Jest też kolejny, 7 odcinek Ani ni Tsukeru Kusuri wa Nai! 2
Tak więc życzę miłego oglądania
Dzisiaj mam dla was:
- 16 odcinek Go! Princess Precure,
- aktualizację 2 odc Ongaku Shoujo (dodano tłumaczenie piosenki zespołu HES - to ta piosenka, którą dziewczyny oglądają w tv) i
- 4 odcinek Ongaku Shoujo (TV)
Dzisiaj lecą tylko Precury:
Odcinki 17 i 18 Go! Princess Precure,
29 odcinek HUGtto Precure
Ostatnio edytowany przez redincall (2018-08-27 01:47:06)
Łapcie:
8 odcinek Ani ni Tsukeru Kusuri wa Nai! 2,
72 odcinek PriPary.
Miłego oglądania
Ostatnio edytowany przez redincall (2018-08-28 21:30:52)
Kolejnymi odcinkami dla was są:
30 odcinek Hugtto! Precure,
oraz odcinki 5 i 6 Ongaku Shoujo (TV), a w nich: