Nie jesteś zalogowany.
Dłuższy trailer Indexa:
LINK
Premiera 5 października. W tle fragment openingu.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2018-08-12 16:41:22)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
YES! Czyli jednak spełniły się popularne wśród fandomu Indexa spekulacje, że Mami Kawadę w wykonaniu openingów do Indexa zastąpi Maon Kurosaki. Brzmi całkiem spoko, klimatem przypomina poprzednie piosenki.
Nie mogę się doczekać ekranizacji najlepszych scen z pierwszej serii (np. Walka z Aquą)... No i całego czasu antenowego poświęconego jednej z najbardziej niedocenianych / zapomnianych postaci pobocznych tej serii. Itsuwa <3
HYPE! HYPE! HYPE!
Ostatnio edytowany przez OromisMasta (2018-08-12 17:32:07)
OPM powróci szybciej niż zakładano - Kwiecień 2019 xD
https://www.animenewsnetwork.com/news/2 … re/.135393
Rzeczywiście szybko Do tej pory wydawało mi się, że planowano to na jesień 2018 :/
Raczej trzeba, jako że jest to bezpośrednia kontynuacja akcji poprzednich sezonów. Sezon 2 skończył się niemalże cliffhangerem, a od jego zakończenia minęło już ponad 7 lat, nic dziwnego, że fandom domagał się trzeciego sezonu. A czy warto się z serią zapoznać? Moim zdaniem tak, Index to jedna z najlepszych LNek wszech czasów, a dotychczasowe adaptacje były jednymi z najwierniejszych. Ogólnie must watch dla każdego kto lubi anime o magii / supermocach itp., w dodatku jak na taką serię ma bardzo rozbudowane i dobrze przemyślane uniwersum i linię fabularną. Nie doskonałe, rzecz jasna, jak się na siłę doszukiwać, to można znaleźć nieco dziur, ale bądźmy szczerzy, jakie anime nie ma żadnych?
Dobre to? Trzeba/Warto obejrzeć wcześniejsze sezony?
Taa, zdecydowanie. Jedna z najlepszych serii tego typu. Do tego całkiem spoczne tłumaczenie to zawsze miało.
Mami Kawadę w wykonaniu openingów do Indexa zastąpi Maon Kurosaki.
Kawady nie zastąpi nic! Ale faktycznie, całkiem podobny ten wokal. Też mi się podoba.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2018-08-12 21:14:27)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Index to jedna z najlepszych LNek wszech czasów, a dotychczasowe adaptacje były jednymi z najwierniejszych.
Pierwsze zdecydowanie nie, drugie trochę przesadzone, ale były nieźle zaadaptowane.
Jak juz tak się ciągnie temat indexa to jest może jakiś hardek? Czy tylko łonlajn?
(Od razu mówię, że nie sprawdzałem. Anime ma swoje lata to pewnie linki i tak już martwe).
Wolałbym obejrzeć trzeci sezon Toaru Kagaku no Railgun, niż Indexa...
Hardki może gdzieś u KA znajdziesz. Ale ogólnie bajka miała dobre suby Nighthantera.
Wolałbym obejrzeć trzeci sezon Toaru Kagaku no Railgun, niż Indexa...
Pozostaje mi tylko współczuć.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2018-08-14 00:43:14)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
lekki offtop
Kiedyś było takie przeświadczenie, że emitowane anime jest rysowane w 720p i nie warto ściągać 1080p bo większość to upscale.
Mamy 2018 rok i ciężko mi nadal wierzyć w te 720p. Czy relki 1080p są teraz wyraźnie lepsze od 720p? Chodzi mi o serie TV, np od HS.
No bo kiedyś to była prawda. Teraz wiele anime zbliża się do 1080p. Np. w tym sezonie jedynie Free jest nadawane w natywnym 1080p.
Hataraku Saibou to 900p, Banana Fish to 810p, Happy Sugar Life i Hanebado to 720p.
Prawie połowa obecnego sezonu to 720p, a reszta to >720p.
Soukyuu no Fafner: Dead Aggressor - The Beyond będzie miało 12 odcinków...
>> Nowy teaser <<
Bokutachi wa Benkyou ga Dekinai (BokuBen) dostanie animu
Animu Hitori Bocchi no ○○ Seikatsu wiosną przyszłego roku
Ostatnio edytowany przez TAMM (2018-08-29 18:17:17)
Madoka Magica's Magia Record dostanie anime w 2019. Wiedziałem, że ten moment nastąpi, he he.
Premiera Tate no Yūsha już w styczniu 2019 News + nowy PV
Madoka Magica's Magia Record dostanie anime w 2019. Wiedziałem, że ten moment nastąpi, he he.
Yay Jako że anime "Madoka Magica" bardzo mi się spodobało (zarówno seria TV jak i filmy), będę wyczekiwać tego anime z niecierpliwością
Co prawda w grę mobilną nie grałem, ale jeśli seria będzie w podobnym stylu co pierwowzór, to będę szczęśliwy.
Bardzo fajnie grało mi się za to w grę "Puella Magi Madoka Magica Battle Pentagram" na Vicie.
Golden Kamuy PV
W tle fragment openingu.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Zapowiedziano 4 sezon Boku no Hero Academia
http://moetron.net/post/178501721450/ac … honen-jump