Nie jesteś zalogowany.
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Jeśli odnosisz się do kogoś z niechęcią używając słów "bachor", lub "gówniarz", to obrażasz tą osobę. Proste i logiczne.
A jak mówisz do kogoś z niechęcią? "Cukiereczku" lub "Misiaczku", co nie
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Nikt od nikogo nie wymaga, żeby był jakiś super inteligentny, ale ciężko musi jest być takim tomem.
Halo! Halo! Wyrzućcie wszystkie słowniki języka polskiego!
Cytujesz definicję ze słownika języka polskiego, której nie możesz zrozumieć. Przeczytaj ją 20 razy to może do ciebie dotrze.
A jak mówisz do kogoś z niechęcią? "Cukiereczku" lub "Misiaczku", co nie
Te słowa są powszechnie uznawane za pozytywne.
Tłumaczę rzeczy oczywiste jak dla przedszkolaków.
Nikt od nikogo nie wymaga, żeby był jakiś super inteligentny, ale ciężko musi jest być takim tomem.
Żal mi ciebie dulu. Twoja inteligencja poraża.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2018-05-20 13:25:02)
Kenshiro, nie potrafisz prowadzić dyskusji. Nie masz żadnych argumentów na podparcie swojej tezy, a strona przeciwna je posiada. Pojazdy w takim wypadku tylko utwierdzają mnie w tym przekonaniu. Chcesz, dalej się pogrążaj. Najgorsze jest to, że ty chyba nigdy nikomu nie przyznałeś racji, a to bardzo źle o tobie świadczy.
Sytuacja z życia Kenshiro:
>80-letni dziadek idzie ulicy i przez przypadek uderza Kenusia laską.
>Kenuś reaguję, mówiąc: Jak śmiałeś mnie uderzyć tą laską! Ty bachorze! Ty gówniarzu!
Sytuacja z życia Kenshiro:
>80-letni dziadek idzie ulicy i przez przypadek uderza Kenusia laską.
>Kenuś reaguję, mówiąc: Jak śmiałeś mnie uderzyć tą laską! Ty bachorze! Ty gówniarzu!
Gdyby ten dziadek zachowywałby się jak dzieciak, to wtedy by dopiero pasowało
Generalnie tutaj obie strony moim zdaniem mają rację. Tak, odnosi się to do dziecka. Tak, jest to określenie mało pozytywne. Muszą wystąpić jednak te dwie rzeczy, a tutaj niektórzy to rozdzielają. Nie można powiedzieć do osoby dorosłej "ty bachorze". "Zachowujesz się jak jakiś bachor" już tak.
Nie można powiedzieć do osoby dorosłej "ty bachorze". "Zachowujesz się jak jakiś bachor" już tak.
Dobrze przynajmniej, że ty rozumiesz. O tym cały czas pisałem.
Ani śmieszne ani fajne. Zapewne jakaś fałszywa dziewica.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2018-05-20 15:45:17)
Ani śmieszne ani fajne. Zapewne jakaś fałszywa dziewica.
Tu nawet nie o to mi chodziło, toć to już żenada i przegięcie świat zmierza ku upadkowi.
Ech... nawet nie chce mi się w tamtym podludziem u góry dyskutować, bo znów na swoje obróci i stwierdzi "miałem rację", smutne życie, ale... no cóż...
Co do Kruszwila, to nie trawię tego człowieka, ale ludzie myśleli, że nowy Testovirion to wypromowali, a wyszła taka popierdółka i nie rozumiem kto to ogląda. Ani nie jest kontrowersyjny, ani śmieszny, ani nic...
Hunter Killer napisał:Nie można powiedzieć do osoby dorosłej "ty bachorze". "Zachowujesz się jak jakiś bachor" już tak.
Dobrze przynajmniej, że ty rozumiesz. O tym cały czas pisałem.
Coś już ci się pokićkało w tym całym trollingu. Czyli jak ktoś napisze "zachowujesz się jak świnia" to znaczy, że świnia jest wyłącznie określeniem zachowania, a nie zwierzęciem?
Tu nawet nie o to mi chodziło, toć to już żenada i przegięcie świat zmierza ku upadkowi.
No bez przesady. Do przegięcia wiele brakuje.
Facet chciał być oryginalny.
Ma ktoś może jakieś japońskie czcionki z polskimi znakami? Byłbym wdzięczny za podrzucenie.
Możesz wyjaśnić do czego? Jeżeli do pionowych napisów w aegi: japońskie fonty są oparte o fullwidth, które nie wspierają polskich znaków. Dlatego gdy użyjesz pionowego napisu japońskiego, to polskie znaki będzie pisać w poziomie. Jedyną metodą jest zmiana znaków typu > na jakiś polski.
Jedna z czcionek:
https://drive.google.com/file/d/1d5Vzkj … sp=sharing
i podmienione znaki:
Może źle się wyraziłem. Chodzi o czcionkę w stylu japońskim z polskimi znakami. Nie chodzi o pionowe, ale akurat o poziome napisy. Po prostu jeśli jakieś są dostępne to chcę użyć.
Oby jak najszybciej...
Ostatnio edytowany przez Refusek (2018-06-02 00:47:07)