Nie jesteś zalogowany.
Dzisiaj mam dla was te oto odcinki:
22 i 23 odcinek Futari wa Precure: Max Heart oraz 7 odcinek Nil Admirari no Tenbin
Dzisiaj spóźniony 16 odcinek Hugtto! Precure (powód prosty, czekałem na wersję od [anon], ale się nie doczekałem to zrobiłem tłumaczenie na podstawie wersji [secret]. Ale wszystko powinno być tak jak wcześniej. W razie gdyby się pojawiło to dam update'a
Pokaż spoiler to będzie ship
W języku polskim nie ma takiego słowa jak "whoa"
redincall napisał:Pokaż spoiler to będzie shipW języku polskim nie ma takiego słowa jak "whoa"
Czepiasz się szczegółów
Shaft napisał:redincall napisał:Pokaż spoiler to będzie shipW języku polskim nie ma takiego słowa jak "whoa"
Czepiasz się szczegółów
Zamiast się oburzać, to posłuchałbyś lepiej rady kolegi.
Zostawianie angielskich wtrętów ani brzmi, ani trąbi. A odpowiedników cała masa.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2018-05-25 17:12:44)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Okej, grupa anon wydała dzisiaj 16 odcinek Hugtto Precure, więc zrobiłem update'a, wydali też nowy 17 odcinek, który możecie już pobierać. Ten sezon Precurów robi się (według mnie) coraz ciekawszy
Chyba za bardzo rozpieszczam fanów Precure, ale sam też lubię to uniwersum, dlatego też mam dla was serię Go! Princess Precure
Osiem lat później Haruka zapisuje się do szkoły z internatem, Szlacheckiej Akademii, i jednocześnie marzy o tym, by zostać księżniczką jak ta z książek z obrazkami. Pewnego dnia spotkała dwa bajkowe stworzenia z Królestwa Nadziei, Puff i Aromę, za którymi podążył dziwny człowiek o imieniu Close. Wróżki powiedziały jej, że pracuje dla Dys Dark, prowadzonej przez czarownicę o imieniu Dyspear, która chce rozpętać rozpacz na świecie, zamykając marzenia w Bramie Rozpaczy. Ponieważ Haruka nie miała wyboru, amulet okazał się kluczem, a wróżki dały jej Perfumetkę Księżniczki, ktora pozwoliła stać się jej jedną z wybranych wojowniczek Królestwa Nadziei: Cure Florą, Precure, by przeciwstawić się Dys Dark.
Później dołączyły do niej Kaidou Minami, Amanogawa Kirara i Akagi Towa, jako Cure Mermaid, Cure Twinkle i Cure Scarlet, Haruka tworzy drużynę Księżniczek Precure, by zbierać Klucze Ubioru potrzebne do otwarcia Bramy Marzeń, jednocześnie chroniąc ludzkie marzenia przed Dys Dark.
Ostatnio edytowany przez redincall (2018-05-30 15:03:31)
Łapcie kolejne Precurowe odcineczki:
27, 28 i 29 odcinek Futari wa Precure: Max Heart oraz 18 odcinek Hugtto! Precure.
15 seria Precurów jest naprawdę świetna
Lecą kolejne odcinki:
06 odcinek Kiratto Pri☆chan i 09 odcinek Nil Admirari no Tenbin
Ostatnio edytowany przez redincall (2018-06-07 15:33:12)
Lecimy z kolejnymi odcinkami Precure:
Odcinki 30, 31 i 32 z serii Futari wa Precure: Max Heart oraz 19 odcinek HUGtto! Precure
A dzisiaj na ansi lecą:
07 odcinek Kiratto Pri☆chan - całkiem przyjemny odcinek. Świetnie się przy nim bawiłem
A co do sezonu letniego na razie biorę tylko drugi sezon Ani ni Tsukeru Kusuri wa Nai!, ale może coś po drodze dojdzie. No i dalej Precury będą lecieć.
To tyle.
Dzisiaj trochę sporo odcinków wrzucam:
33 i 34 odcinek Futari wa Precure: Max Heart
20 odcinek Hugtto! Precure
Miłego oglądania
Ostatnio edytowany przez redincall (2018-06-17 22:26:16)
11 odcinek Nil Admirari no Tenbin jest już dostępny
Miłego oglądania
Ostatnio edytowany przez redincall (2018-06-18 14:19:30)
Łapcie kolejne Precurowe odcinki:
Odcinki 35, 36 i 37 Futari wa Precure: Max Herat (zostało tylko 10 i ruszamy z kolejną)
I jest też 21 odcinek HUGtto! Precure
No i ostatni (12) odcinek Nil Admirari no Tenbin jest już dostępny. Dzięki wszystkim za oglądanie serii.
Miłego oglądania
Dzisiaj mam dla was te oto odcinki:
Odcinki 38 i 39 Futari wa Precure: Max Heart
oraz 22 odcinek HUGtto! Precure
Dzisiaj mam dla was:
23 odcinek HUGtto! Precure, 40 odcinek Futari wa Precure: Max Heart oraz 2 film Futari wa Precure: Max Heart