Nie jesteś zalogowany.
Ja prdl, społeczeństwo schodzi na psy. Za moich czasów gówniara dostałaby 2 razy w pysk od matki i obróciła się 3 razy wokół własnej osi. Po niecałych dwóch minutach musiałem wyłączyć bo nie mam już schłodzonego piwa, żeby dotrwać choćby do połowy.
Trzeba mieć dystans do zachowań i wyglądu innych ludzi (każdy ma swój styl), a tym bardziej do tego co widzisz w internecie.
Zresztą w tym filmiku nie ma nic takiego, co byłoby powodem do nazywania jej gówniarą.
Zresztą w tym filmiku nie ma nic takiego, co byłoby powodem do nazywania jej gówniarą.
Jest. Jej wiek... ale tobie jak widać on nie przeszkadza.
Chowajcie swoje córki.
I wnuczki.
Musicie się jeszcze dużo nauczyć o znaczeniu poszczególnych słów, bo wasza wiedza jest mizerna.
Prosty przykład.
Bachor to nie wiek, ale zachowanie.
To samo gówniarz.
Już rozumiecie?
Albo jeszcze prostszy przykład.
Prostytutka to zawód, a dziwka to charakter.
Zrozumieliście wreszcie?
Widzę, że profesor Miodek i krzewiciel kultury będzie pisał słownik języka polskiego według swojego widzi mi się xD
Pozwolę sobie pożyczyć z PWN-u...
gówniarz
posp. «z niechęcią o dziecku lub młodym chłopaku»
bachor
pot. «z niechęcią o dziecku»
dziwka
posp. «prostytutka»
Wszyscy jesteśmy dziećmi bożymi, podobno.
Nie wymagaj od toma zbyt wiele. Nie od dziś wiadomo, że tytanem intelektu to on nie jest.
gówniarz
posp. «z niechęcią o dziecku lub młodym chłopaku»bachor
pot. «z niechęcią o dziecku»dziwka
posp. «prostytutka»
Czyli obraźliwe określenia.
Wszystko się zgadza.
Nie wymagaj od toma zbyt wiele. Nie od dziś wiadomo, że tytanem intelektu to on nie jest.
Ty nie jesteś tytanem intelektu i wiadomo to nie od dziś. Ośmieszyć ciebie to nie problem.
Jesteś po prostu znudzonym prowokatorem na tym forum. Oczekiwać od ciebie mądrego komentarza, to jak oczekiwać cudu.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2018-05-18 17:49:43)
Ja nie próbuje cię ośmieszyć, z tym akurat doskonale radzisz sobie sam.
Ja nie próbuje cię ośmieszyć, z tym akurat doskonale radzisz sobie sam.
Próbować możesz, ale na próbach by się skończyło.
Poza tym jeśli uważasz, że gdzieś się ośmieszam, to zacytuj, bo na razie tylko trollujesz i nic więcej.
dulu napisał:Ja nie próbuje cię ośmieszyć, z tym akurat doskonale radzisz sobie sam.
Próbować możesz, ale na próbach by się skończyło.
Poza tym jeśli uważasz, że gdzieś się ośmieszam, to zacytuj, bo na razie tylko trollujesz i nic więcej.
A) Zignoruj go;
B) Nie wrzucaj tych filmików, skoro to tylko burdę powoduje. To takie trudne?
Najpierw wrzucasz jakiś szajs (przynajmniej w szerokiej opinii), a potem się dziwisz, że komuś nerwy puszczają. Nikogo to tutaj nie interesuje, a przynajmniej tych, co się udzielają.
Czyli obraźliwe określenia.
Wszystko się zgadza.
Od tylu lat robisz świnię z logiki, że ja się zastanawiam czy przypadkiem nie masz u niej jakiś zniżek jako stały klient.
Tak więc łopatologicznie i na jednym przykładzie, bo mi się nie chce wszystkich trzech objaśniać...
Mówisz, że:
Bachor to nie wiek, ale zachowanie.
To ja ci cytuję Państwowe Wydawnictwo Naukowe, które mówi, iż określenie bachor jest sprzężone z wiekiem, bo:
bachor
pot. «z niechęcią o dziecku»
Więc określenie "bachor" może odnosić się do wieku czemu ty na samej górze zaprzeczasz, a potem przyznajesz mi rację, która nie ma nic wspólnego z błędem, który ci wytknąłem.
Widzisz paradoks czy jednak nie?
Nikogo to tutaj nie interesuje, a przynajmniej tych, co się udzielają.
Jeśli ktoś nie jest zainteresowany, to niech nie odpisuje. Tak postępuje osoba normalna. Tylko trolle robią inaczej.
Najpierw wrzucasz jakiś szajs
Nie szajs, ale ciekawostka. Ten temat jest po to, żeby napisać o czymkolwiek, co zwróci uwagę.
Więc określenie "bachor" może odnosić się do wieku czemu ty na samej górze zaprzeczasz, a potem przyznajesz mi rację, która nie ma nic wspólnego z błędem, który ci wytknąłem.
To jeszcze raz.
Jeśli odnosisz się do kogoś z niechęcią używając słów "bachor", lub "gówniarz", to obrażasz tą osobę. Proste i logiczne.
Z definicji, które zacytowałeś, to również wynika.
A dlaczego ktoś używa takich określeń? Przecież nie za wygląd lub wiek. Zawsze chodzi o zachowanie.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2018-05-18 20:54:19)
Hunter Killer napisał:Nikogo to tutaj nie interesuje, a przynajmniej tych, co się udzielają.
Jeśli ktoś nie jest zainteresowany, to niech nie odpisuje. Tak postępuje osoba normalna. Tylko trolle robią inaczej.
Przez ignorowanie fora upadają, tego chcesz? Zresztą, jeśli przekaz do ciebie nie dotarł, trudno. Chciałem napisać dobitnie, ale ty jak zawsze szukasz okazji do wyzwisk.
A dlaczego ktoś używa takich określeń? Przecież nie za wygląd lub wiek. Zawsze chodzi o zachowanie.
Pierwsze słyszę, zawsze używam tego w na określenie wieku, a nie do czyjegoś zachowania. Na zachowanie używam określenia „gimbus”, „gimbaza”, itp.
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
Widzę, że Ken trzyma poziom przez te wszystkie lata
Widzę, że Ken trzyma poziom przez te wszystkie lata
Najgorsze ze zapewne sie rozmnozy, jak doczeka polaczenia sztucznej macicy z gumowa lalka
ara ara...
Pierwsze słyszę, zawsze używam tego w na określenie wieku, a nie do czyjegoś zachowania.
No to źle robisz, ale oczywiście twój wybór.
Po co nazywać kogoś bachorem ze względu na sam wiek? To nie ma sensu.
Na tym forum są bachory i gówniarze, a dziećmi już nie są. Fizycznie nie są, bo intelektualnie niestety tak.
Zapewne zainteresowani wiedzą, że o nich mowa
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2018-05-19 21:36:27)
Halo! Halo! Wyrzućcie wszystkie słowniki języka polskiego! Powtarzam. Wyrzućcie wszystkie słowniki, bo Ken naucza, a on wie lepiej! xD
Nie robię źle. To ty masz jakąś skrzywioną definicję.
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD