Nie jesteś zalogowany.
ja polecam wszystkie ze studia Dream Weavers
Z darmowych polecam Narcissu. Jest to krótki kinetic novel - czyli nie ma się wpływu na historię. Ma już trochę lat na karku, ale historia wciąż łapie za serce.
Dzięki za tytuły ;]
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
Mam problem z Narcissu. Nie mam dźwięku xD Ktoś spotkał się z takim problemem?
PS Problem rozwiązany. Klawisz M wyłącza dźwięk xd
Ostatnio edytowany przez Tanis (2017-12-14 16:06:26)
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
Dwie pierwsze części są pełne. Dodatkowe historie ufundowane na kickstarterze są płatne.
Cytat z kickstartera:
You can find the most recent versions of the games for free on Steam, also published by Sekai Project, as Narcissu 1+2 where it has a "Very Positive" rating with over 1,800 reviews and over 127k downloads.
Telenoweli ciąg dalszy, zapowiedziano Grisaia: Phantom Trigger Vol. 5. Latem. Pewnie się pojawi KS, ale info oficjalnego na razie brak
Dobry ten Phantom Trigger? Oryginalną trylogia Grisai mi się bardzo podobała głównie ze względu na świetne interakcje miedzy postaciami i ciekawe monologi wewnętrzne głównego bohatera. W Phantom Tiggerze można tego samego oczekiwać?
Nie do końca. Po pierwsze ta "seria" ma pewną bolączkę. Jest robiona jako seria i ma się wrażenie, że będzie tak długo trwała, jak długo będzie zainteresowanie. Historie nie są długie, więc nie mamy takiej fabuły jak w pierwszej wersji. Z drugiej strony jest graficznie bardzo przyjemne, dosyć zabawne i mimo wszystko wciąga. Odpowiadając bardziej konkretnie, interakcje na podobnym poziomie, monologi wewnętrzne trochę gorzej. Aha, jeśli zaczniesz, prawdziwa zabawa zaczyna się bardziej w 2. części (a nawet w 3. jest jeszcze lepiej). Pierwsza to taki bardziej wstęp, dlatego pewnie od razu wydawali Vol 1-2
Stało się. Nieocenzurowane VN na steamie! Koniec z patchami!
Oby inne gry też to czekało. I najważniejsze, czy patche od denpasoft wejdą jako DLC?
Jako szczęśliwy posiadacz sporej ilości VN na steamie jestem teraz jeszcze bardziej szczęśliwy. Mam nadzieję, że nagle coś im się nie odmieni.
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
Od 7 listopada na kicksarterze będzie można wspierać Umineko Gold Edition, czyli nowe, usprawnione wydanie Umineko no Naku Koro ni na Steama, z angielskim dubbingiem, narratorem, poprawioną szatą graficzną i nową zawartością od autora VN.
Ostatnio edytowany przez _Crimson_Red_ (2018-11-03 02:05:12)
Mieć tylko nadzieję, że japońska ścieżka też będzie do wyboru.
No właśnie, dub english mnie nie interesuje. Ciekawe, jak wypadnie ta poprawiona oprawa i ile nowego contentu. Czekam na detale, na razie umiarkowane zainteresowanie, ale dobry timing, bo myślałem ostatnio nad tym tytułem xD
Można też czekać na to:
Start KS od Irotoridori no Sekai by Sol Press 1 grudnia tego roku. Tutaj pojawia się ciekawostka, wspomnieli o serii. Czyżby całość? W sumie istniał "memorial box" z trylogią. Ciekawe.
Ja tam bym przygarnął eng duba. Jakoś mam do nich słabość przy vn. A to wyżej wygląda jak kolejny tytuł pt. nikt o nim nie słyszał i wszyscy o nim zapomną, ale box pewnie będzie miły dla oka.
A to wyżej wygląda jak kolejny tytuł pt. nikt o nim nie słyszał i wszyscy o nim zapomną, ale box pewnie będzie miły dla oka.
Ja o nim słyszałem dawno temu... Przy KS od Sekai dla Hoshizora no Memoria. Ktoś w komentarzach wtedy pisał, że powinni wydać właśnie wyżej wymieniony, więc sobie poczytałem coś. Inna sprawa, że na ten od Sekai dalej czekam...
Akurat Irotoridori wydaje mi się raczej znanym tytułem. W końcu ja to znam, a to coś znaczy