Nie jesteś zalogowany.
marek2fgc napisał:Nie ma już tej informacji. Mieli ponad 4 lata na pozbycie się jej, więc byłoby dziwne, gdyby nadal taka informacja tam wisiała.
Wbijam przeglądam regularnie i nigdy czegoś takiego nie widziałem. Kłócić się nie kłócę bo może jednak coś takiego było.
Jest tego więcej.
KLIK
Oni są tacy zdolni, że wierzą w urojenia, które sami tworzą. Merytorycznie to poziom jakiegoś Pudelka.
Zresztą trudno się dziwić, bo kiedy jeszcze zaglądałem na tamtą stronę, to w komentarzach panował typowy faszyzm. Wywalali każdy komentarz, który im się nie spodobał.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2018-04-16 18:49:49)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
ipos napisał:marek2fgc napisał:Nie ma już tej informacji. Mieli ponad 4 lata na pozbycie się jej, więc byłoby dziwne, gdyby nadal taka informacja tam wisiała.
Wbijam przeglądam regularnie i nigdy czegoś takiego nie widziałem. Kłócić się nie kłócę bo może jednak coś takiego było.
Jest tego więcej.
KLIKOni są tacy zdolni, że wierzą w urojenia, które sami tworzą. Merytorycznie to poziom jakiegoś Pudelka.
Zresztą trudno się dziwić, bo kiedy jeszcze zaglądałem na tamtą stronę, to w komentarzach panował typowy faszyzm. Wywalali każdy komentarz, który im się nie spodobał.
Widzisz tam gdzieś jakieś stwierdzenie? Jak dla mnie to jest jakaś ich teoria z gdybaniem co by było gdyby.
No dlatego to pudelek.
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Podobno w tym miejscu będzie 20 kwietnia ogłoszona nowa seria o Gundamach. Thunderbolt 3?
Na Nyaa coś piszą, że Amazon znacznie obniżył jakość video na swoim streamie.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Nowy Gundam soon... Klik. Mobile Suit Gundam NT (Narrative)
Podobno jesienią tego roku.
Ostatnio edytowany przez Hunter Killer (2018-04-20 15:01:54)
Dokument, UC wankfest i Unicorn 2 w jednym?
Manga Yakusoku no Neverland wydawana obecnie przez wydawnictwo Waneko otrzyma anime
https://twitter.com/YonkouProd/status/9 … 07744?s=19
Chunibyo Demo Koi ga Shitai! Movie -Take On Me- na BD 18 czerwca
Miłość, gimbaza i kosmiczna faza na BD fajnie
ara ara...
Słyszał ktoś coś o tym?
https://myanimelist.net/anime/37338/Chu … u_Tonegawa
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Anime Princess Principal doczeka się kontynuacji, w postaci filmów.
https://myanimelist.net/news/55103705
Ostatnio edytowany przez max-kun (2018-04-29 15:15:19)
Było?
3 sezon Ataku Tytanów 22 lipca + PV
[anime] Znana dokładna data premiery trzeciej serii!
Już 22 lipca 2018 roku o godzinie 24:35 (17:35 czasu polskiego) zadebiutuje kolejna pełnoprawna seria anime Shingeki no Kyojin! Wszystko wskazuje na to, że kolejna część historii świata tytanów zostanie zekranizowana w 24. odcinkach, czyli pokazane zostaną aż dwie kolejne sagi! Co więcej, pojawił się kolejny trailer, do którego oglądania zapraszam tutaj. Zgodnie z nim Kenny'ego zagra Kazuhiro Yamaji, a w rolę Roda wcieli się Yuusaku Yara
Było na wbijam xD Ogólnie przydało by się tam zbiorcze newsy(no chyba że są?).
LagoonCompany, daj już sobie spokój z cytowaniem tego Pudelka, proszę ja ciebie.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Key visual do drugiego filmu Heaven's Feel. Zwiastun (ze spoilerami do pierwszego filmu) pokazywany na Machi Asobi powinien pojawić się jeszcze w tym tygodniu.
Tak przy okazji można też wspomnieć o tym iż na nyaa pojawił się już 1 film z angielskimi subami.
Jest już nowy zwiastun.
One Room 2nd Season od drugiego lipca w każdy poniedziałek o 25:35 (wtorek 1:35) na TOKYO MX.
Więcej informacji (nowe studio i ekipa) na ANN (po angielsku).