Nie jesteś zalogowany.
No chyba ich już całkiem poyebało z tym wracaniem do trupów.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Ciekawe, czy będą kontynuować wątek od końca serii telewizyjnej czy od kinówki. Mam nadzieję, że od tego pierwszego, bo kinówka to była katastrofa.
Bo Gundam 00 to ich ostatni dobry produkt. Od tamtego czasu same gówna wypuszczają, więc nie dziwię się powrotu do tej serii.
"Humans aren't just comprised of a single color, but with many different ones. What our true colors are, what our own colors are, we will never know and no one else knows. Progress colorfully and continue to live colorfully. "
A czy Gundam 00 nie miał zamkniętego zakończenia... wolałbym jakby w końcu dokończyli SEED-a, bo ile lat można czekac .
Tak, miał zamknięte zakończenie.
"Humans aren't just comprised of a single color, but with many different ones. What our true colors are, what our own colors are, we will never know and no one else knows. Progress colorfully and continue to live colorfully. "
00 był nawet ciekawy z samego początku gdzie mieli pomysł na to skąd się wzięły mechy i było to widać w ich projektach; latające przypominały samoloty o zmiennej geometrii skrzydeł, a naziemne z kolei pojazdy pancerne. Niestety to wszystko wyleciało przez okno gdy tylko pojawiły się Gundamy. No bo dlaczego wyglądają tak a nie inaczej i są tak silne? Bo to GUNDAMY!
No i jeszcze ta nieszczęsna nie wiadomo po co plącząca się po okolicy śpiewająca księżniczka umieszczona chyba wyłącznie żeby wyrobić normę śpiewających idolek...
Ostatnio edytowany przez ill (2018-04-16 15:18:32)
GG: 1677958
Zamknięte zakończenie... Kogo to obchodzi w ogóle? Patrz -> Code Geass.
Mnie tam zawsze trochę fenomen Gundam 00 dziwił. Dla mnie to była zwyczajnie dobra seria. Nic poza to. Pierwsze Gundamy, czy taki Turna A Gundam były zwyczajnie lepsze pod względem fabularnym, bohaterami czy opowiadaniem samej historii.
Mnie tam zawsze trochę fenomen Gundam 00 dziwił.
Miał przełomową jak na tamte czasy szatę graficzną. W sumie dlatego go obejrzałem.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Co teraz jest fajnego? Po za kontynuacjami ofc.
Da się oglądać nowy FMP, czy trzeba sobie odświerzyć?(Choć akcje z Kumą tak ssały, że tylko to pamiętam xD)
Oglądam Megaloboxa i z braku laku GGO
Ostatnio edytowany przez LagoonCompany (2018-04-15 22:42:11)
A wiadomo kiedy wyjdzie nowy Code Geass????
Znany podtytuł kontynuacji Code Geass!
Choć wciąż nie wiadomo, czy kontynuacja Code Geass będzie pełnoprawną, trzecią serią telewizyjną (wiele na to wskazuje), poznaliśmy oficjalny podtytuł tego sequela. Code Geass R3 nazwany został „Re;surrection”, co oznacza „zmartwychwstanie” i odnosi się do powrotu do historii głównego bohatera. Więcej na temat samej serii oraz przybliżoną datę premiery poznamy prawdopodobnie już po premierze trzeciego filmu powtórkowego - 26 maja tego roku.
Wbijam to akurat taka bajkopisarska strona, że nigdy bym tego nie wrzucał jako źródło.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
https://www.animenewsnetwork.com/daily- … on/.129219
Wbijam potrafili wciskać, że trzeci sezon anime Log Horizon jest w drodze, podczas gdy nigdzie nie było podanej takiej informacji oficjalnie, tak więc się nie dziwię.
https://www.animenewsnetwork.com/daily- … on/.129219
Wbijam potrafili wciskać, że trzeci sezon anime Log Horizon jest w drodze, podczas gdy nigdzie nie było podanej takiej informacji oficjalnie, tak więc się nie dziwię.
A gdzie dokładnie pisze o tej trzeciej serii?
No chyba że "prawdopodonie" można uznać za zapowiedź.
Nie ma już tej informacji. Mieli ponad 4 lata na pozbycie się jej, więc byłoby dziwne, gdyby nadal taka informacja tam wisiała.
Hunter Killer napisał:Mnie tam zawsze trochę fenomen Gundam 00 dziwił.
Miał przełomową jak na tamte czasy szatę graficzną. W sumie dlatego go obejrzałem.
No z tym się mogę zgodzić, ale nazywanie go teraz najlepszym Gundamem (a to wcale nie taka rzadka opinia) ze względu na dobrą oprawę kiedyś to trochę słaby argument (przynajmniej dla mnie).
No i jeszcze ta nieszczęsna nie wiadomo po plącząca się po okolicy śpiewająca księżniczka umieszczona chyba wyłącznie żeby wyrobić normę śpiewających idolek...
Za bardzo zapatrzyli na Macrossy
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Nie ma już tej informacji. Mieli ponad 4 lata na pozbycie się jej, więc byłoby dziwne, gdyby nadal taka informacja tam wisiała.
Wbijam przeglądam regularnie i nigdy czegoś takiego nie widziałem. Kłócić się nie kłócę bo może jednak coś takiego było.
Bo Gundam 00 to ich ostatni dobry produkt. Od tamtego czasu same gówna wypuszczają, więc nie dziwię się powrotu do tej serii.
Thunderbolt, Gundam Origin, Ironblooded Orphans. Faktycznie same gówna...
Co teraz jest fajnego? Po za kontynuacjami ofc.
Hinamatsuri, Kakuriyo, Dorei-ku.
Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect.
marek2fgc napisał:Nie ma już tej informacji. Mieli ponad 4 lata na pozbycie się jej, więc byłoby dziwne, gdyby nadal taka informacja tam wisiała.
Wbijam przeglądam regularnie i nigdy czegoś takiego nie widziałem. Kłócić się nie kłócę bo może jednak coś takiego było.
Ja nawet z ciekawości przeryłem wszystkie snapshoty podstrony loghorizona od 2015 roku do dzisiaj i nigdzie takowej informacji nie było. (chyba, że zniknęła po kilku dniach od publikacji, bo snapshot średnio raz na 1.5 tygodnia był wykonywany).