Nie jesteś zalogowany.
Typ od Ghibli. Szkoda.
Mały ukłon w stronę fanów piłki nożnej i Captain Tsubasa Dawać mnie jedną sztukę
Mały ukłon w stronę fanów piłki nożnej i Captain Tsubasa Dawać mnie jedną sztukę
Śmiechem żartem w rmfm dziś słyszałem, w popołudniowych wiadomościach.
Skoro temat o wszystkim i o niczym to chcę zapytać czy jest tu ktoś kto ma więcej kategorii na prawo jazdy niż tylko B?
Bo aktualnie jestem w trakcie szkolenia na coś większego i mam sporo egzaminów państwowych przez najbliższe pół roku, a trochę się tego cykam
Mam pytanie. Da się edytować posty na stronie, gdzie się komentuje i ocenia napisy? W niektórych postach widziałem dopiski "edit", ale nie widzę żadnej opcji edytowania, tak jak tutaj. Coś przegapiłem?
(edycja) @SoheiMajin, dzięki. Już się bałem, że jednak mało rozgarnięty jestem.
Ostatnio edytowany przez Poltergeist (2018-04-21 19:37:37)
Nie da się, piszesz wtedy drugi komentarz, a moderator go połączy z wcześniejszym.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
To zdecydowanie jej najlepsza piosenka i teledysk.
https://www.youtube.com/watch?v=zsVuOpnK4HU
czy jest tu ktoś kto ma więcej kategorii na prawo jazdy niż tylko B?
Ja mam kategorię AB. Na wszystkie motocykle i samochody osobowe
https://www.youtube.com/watch?v=zsVuOpnK4HU
ara ara...
Lajki świadczą, że to hit. Jak na nią to bardzo mało dislajków.
Bo nikt normalny nie wchodzi z własnej woli.
Jej teledyski są profesjonalne (zapewne kosztowne) i mają więcej wyświetleń, niż teledyski uznanych artystek muzycznych.
Czyli potwierdza się jedno.
Najpierw promocja (być rozpoznawalnym), a potem śpiewanie i teledyski, czyli zarabiać na tym.
W USA tak się robi, czyli najpierw siebie promują (głównie w mediach społecznościowych czy różnych programach telewizyjnych), nie pozwalają o sobie zapomnieć, a po jakimś czasie można śpiewać, nagrać teledysk i mieć miliony wyświetleń i fanów.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2018-05-04 15:38:24)
To, że się sprzedaje, wcale nie oznacza, że jest dobre. Jakiś czas temu popularny był Rafatus czy jak to się nazywało. Naród (gimbaza, karaczany, etc.) miał debila, nad którym mógł się wywyższać i pośmiać? Miał. Sprzedało się? Tak, dostawał kasę na sexkamerkach i tu warto zastanowić się, kto naprawdę jest głupi. Tak samo to, co prezentuje Sexmasterka, to tytułowy rak, ale patologia ma czym się jarać, z czego śmiać, a że jeszcze zobaczy kawał tyłka, to jest całkowicie zadowolona. Pseudo-celebryci tylko na tym zarabiają i każdy kolejny szum wokół nich staje się hitem.
o Jezusku, a nawet tolerowałem typa, spadł poniżej minimalnej.
To, że się sprzedaje, wcale nie oznacza, że jest dobre.
Hit =/= jest dobre. To jest chłam, nie oszukujmy się, a że chłam się sprzedaje, to już inna sprawa. Zresztą nie od dzisiaj wiadomo, że generalnie w Polsce duża część społeczeństwa słucha szajsu. Weźmy takie disco polo. To nie tylko u nas było. Rożnica polega na tym, że wszędzie to upadło dawno temu, a u nas dalej tego słuchają. Zawsze jak słyszę muzę na weselach to mi trochę uszy więdną, gdy jeszcze jestem trzeźwy, a w UK Stone Roses leci.
Wesela to trochę inna rzeczywistość. Wierzę, że prywatnie mało kto tego słucha.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
W Holandii też mają swoje disco polo (tylko że tempem przypomina Drum&Bass) i normalnie puszczają w radiu.
Więc nie generalizuj, że wszędzie. Po prostu każdy kraj inaczej to rozwinął.
W Holandii też mają swoje disco polo (tylko że tempem przypomina Drum&Bass) i normalnie puszczają w radiu.
Więc nie generalizuj, że wszędzie. Po prostu każdy kraj inaczej to rozwinął.
Może lekko przesadziłem. Tak, zgadza się, a w USA mają to swoje country. Każdy coś ma, ale u nas jest to chyba gorszego kalibru (pamiętam wywiad lidera jakiegoś zespołu z disco polo, który uważał swój za wysoką klasę, bo nie grają z playbacku) + pełno jakiś dla jaj bandów/wykonawców, z których ludzie niby się tylko nabijają, ale popularni są/płyty sprzedają itd. Przykład, ta wspominana SexMasterka (akurat ona bez płyty, bo ludzie ją tylko oglądają, jakby było co). Znam ludzi, którzy słuchają diso polo w aucie, bo to podobno "pasuje do szybkiej jazdy". Ja tam odpadam