Nie jesteś zalogowany.
Fakt, utknąłem na razie z oglądaniem na 5. odcinku... Ale kiedy można się spodziewać odcinków 10. i 11.?
I dzięki za fajne napisy .
Aihara Mei is not human.
Citrus OST - To fear love is to fear life
Fakt, utknąłem na razie z oglądaniem na 5. odcinku... Ale kiedy można się spodziewać odcinków 10. i 11.?
I dzięki za fajne napisy .
Lada dzień.
Nie chleba, cycków!!
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Nie chleba, cycków!!
> Tu był link <
Usuń ten link: http://animesub.info/forum/viewtopic.ph … 01#p490201 Dzięki i miłego dnia.
Niechże już ci będzie, bez spiny. Miłego dnia
Ostatnio edytowany przez djbeast (2018-03-23 18:11:48)
To nie było miłe.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
10. i 11. do pobrania.
Ostatni odcinek do pobrania. Miłego seansu!
Hej, hej! Dzięki za napisy . Muszę wreszcie obejrzeć anime do końca. Mam nadzieję, że może w ten weekend wygospodaruję nieco czasu. Czytanie mangi zakończyłem na razie na 6. tomie. Polecam, gorąco polecam .
A teraz coś dla tych, którzy nie lubią się męczyć z czytaniem napisów:
Pozdrawiam.
Aihara Mei is not human.
Citrus -To fear love is to fear life- Original Soundtrack [320kbps] / TVアニメ『citrus』オリジナルサウンドトラック
Przyjemnego słuchania!
Aihara Mei is not human.
Mam pytanie Dlaczego HardSuby, a nie zwykłe ass.?
HardSuby są lepsze, czy coś ?
Ostatnio edytowany przez MrStPl (2018-04-30 16:35:01)
Podstawowym aspektem jest chyba to, że przy hardsubach onlajny nie mogą przerobić napisów.
Poza tym dla oglądających jest lepiej - nie musisz pobierać epka i szukać synchro (lub odwrotnie), a pobierasz gotowca - czysty luksus.
Nie musisz bawić się ze czcionkami. Ściągasz to MKV z Mega i śmiga.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Coś w tym jest, choć sam osobiście lubię pobierać z nyaa.si Dzięki za odpowiedzi !
W sumie wystarczyło napisać: "bo tak" XD
Aihara Mei is not human.
Czy będą 2. a nawet 3. sezon "citrusa"? Możecie o tym poczytać >>TUTAJ<<! Jak również o tym, skąd się wziął tytuł "citrus" oraz o różnicach (i to dość znacznych) między mangą a anime. I spojlery, co się dzieje dalej, gdy kończy się seria TV.
Ostatnio edytowany przez martinru (2018-05-08 11:44:50)
Aihara Mei is not human.
Czy będą 2. a nawet 3. sezon "citrusa"? Możecie o tym poczytać >>TUTAJ<<! Jak również o tym, skąd się wziął tytuł "citrus" oraz o różnicach (i to dość znacznych) między mangą a anime. I spojlery, co się dzieje dalej, gdy kończy się seria TV.
Pokaż spoilerPS. Fani i widzowie na Crunchyrollu, Funimation czy Facebooku wręcz domagają się, żeby powstał 2. sezon.
Wiesz, fani mogą się domagać i Gwiazdy Śmierci, wszystko zależy od sprzedaży DVD/BD $$$, gdzie z tego co widzę, to średnio oscyluje koło jednego tysiąca.
martinru napisał:Czy będą 2. a nawet 3. sezon "citrusa"? Możecie o tym poczytać >>TUTAJ<<! Jak również o tym, skąd się wziął tytuł "citrus" oraz o różnicach (i to dość znacznych) między mangą a anime. I spojlery, co się dzieje dalej, gdy kończy się seria TV.
Pokaż spoilerPS. Fani i widzowie na Crunchyrollu, Funimation czy Facebooku wręcz domagają się, żeby powstał 2. sezon.Wiesz, fani mogą się domagać i Gwiazdy Śmierci, wszystko zależy od sprzedaży DVD/BD $$$, gdzie z tego co widzę, to średnio oscyluje koło jednego tysiąca.
Dziwisz się? Oni po 1 odcinek na vol wrzucają. Pogięło tam kogoś całkiem
@Hunter, skąd to info?
DVD/BluRay Volume 1
Episodes 01-03
April 03, 2018
DVD/BluRay Volume 2
Episodes 04-06
May 02, 2018
DVD/BluRay Volume 3
Episodes 07-09
June 20, 2018
DVD/BluRay Volume 4