Nie jesteś zalogowany.
Przestaję wierzyć w tą platformę, a tak z innej beczki otóż posiadam pełny pakiet netflixa więc posiadam 5 miejsc z czego 4 są zajęte przez moich kumpli i mnie, i tu jest pewien mankament gdyż numer 5 jest wolny i nikt z niego nie korzysta w sumie sam mało korzystam przez brak czasu, więc może ktoś chce dostęp do mojego konta jako ten 5 oczywiście udostępnię pasy, ale osoba która je uzyska będzie korzystać z serwisu nie sprawiając problemu, mogę też udostępnić także mój profil ponieważ mało mam wolnego jak wcześniej wspomniałem, może ktoś chętny?
Edit. Pasy do wolnego konta poszły, ale może ktoś chętny na mój profil?, i tak mało z niego korzystam. Poszło.
Ostatnio edytowany przez Grucha00 (2018-03-17 21:15:58)
dulu napisał:Przestaję wierzyć w tą platformę, a tak z innej beczki otóż posiadam pełny pakiet netflixa więc posiadam 5 miejsc z czego 4 są zajęte przez moich kumpli i mnie, i tu jest pewien mankament gdyż numer 5 jest wolny i nikt z niego nie korzysta w sumie sam mało korzystam przez brak czasu, więc może ktoś chce dostęp do mojego konta jako ten 5 oczywiście udostępnię pasy, ale osoba która je uzyska będzie korzystać z serwisu nie sprawiając problemu, mogę też udostępnić także mój profil ponieważ mało mam wolnego jak wcześniej wspomniałem, może ktoś chętny?
Edit. Pasy do wolnego konta poszły, ale może ktoś chętny na mój profil?, i tak mało z niego korzystam. Poszło.
A netflix nie jest na max 4 osoby (najdroższy pakiet)?
Na max 4 urządzenia jednocześnie odpalone, jednak profili może być więcej.
Masa ,nie przesiadaj zbyt długo przed kompemm bo Ci wzrok się pogorszy :<
Tak tylko w trosce o Twoje zdrowie
Jedni narzekają, że od 2 tygodni jestem rzadziej na necie, a tutaj ktoś mi wyskakuje z czymś odwrotnym.
Nie nie, to dobrze ,tylko jakiś czas temu dowiedziałem się czemu zaprzestałeś tłumaczenia i dlatego napisałem w trosce o Twoje zdrowie może Ci się polepszy kiedyś w sumie tego Ci życzę ! ! !
Ostatnio edytowany przez light12 (2018-03-17 22:29:35)
dulu napisał:Przestaję wierzyć w tą platformę, a tak z innej beczki otóż posiadam pełny pakiet netflixa więc posiadam 5 miejsc z czego 4 są zajęte przez moich kumpli i mnie, i tu jest pewien mankament gdyż numer 5 jest wolny i nikt z niego nie korzysta w sumie sam mało korzystam przez brak czasu, więc może ktoś chce dostęp do mojego konta jako ten 5 oczywiście udostępnię pasy, ale osoba która je uzyska będzie korzystać z serwisu nie sprawiając problemu, mogę też udostępnić także mój profil ponieważ mało mam wolnego jak wcześniej wspomniałem, może ktoś chętny?
Ja nie wierzyłem w Netflixa w momencie jego debiutu w Polsce, ale jak dowiedziałem się na ile szacowany jest jego majątek ($139,370,000,000) to zmieniłem zdanie
Wracając do tematu
Co zrobić z dzieckiem homo sapiens?
O to ten jutuber który rzyga na innych przechodniów i szczy /rzyga do buzi mexicotv , pokazują jak przetrwać survival xD
To niezła moda na suknie* XD
Ostatnio edytowany przez light12 (2018-03-26 19:22:17)
https://www.youtube.com/watch?v=mgfwwqwxdxY
A ja myślałem, że zbudowanie fabryki obsługiwanej botami i obwodami logicznymi nadaje status pro -.-
Ostatnio edytowany przez kostek00 (2018-04-12 03:28:53)
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
Przyspieszony kurs Japanglish.
(jeśli już ktoś gdzieś wcześniej zapodał, to "gome", "izwienicje ja nie znał")
Ostatnio edytowany przez roobalek (2018-04-14 05:49:59)
3dfx Voodoo5 9000 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
3dfx Voodoo5 9000 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To żart 1 kwietnia, czy faktycznie ktoś zrobił takie monstrum? Bo czasem ciężko zauważyć różnicę :PP
Niewiem czy to bylo juz ale wlazlem na zla strone internetu i wynioslem 2 utwory
uwaga sa tu bluzgi --> https://www.youtube.com/watch?v=wOXuxsjE1IE
https://www.youtube.com/watch?v=WVwS5e2neN0
ara ara...
Urocza.