Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Szukam starych bajek puszczanych za prl sporo tego na onlinach, ale nie za bardzo mam zdrowie sciagac po jednym. Zna ktos moze strone gdzie sa DDL lub torrenty ktore zyja? Bratanica lat 3 oglada takie zuo ze chce jej pokazac stare dobre bajki moze sie wciagnie, bo na tym gownie co teraz daja w TV to kto wie na co wyrosnie
W tym momencie sciagam Bolka i lolka, krecika, misa uszatka tylko ten stoi.
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2018-03-09 02:04:02)
ara ara...
To może coś z Polonia 1?
W sumie tam bajki / anime leciało z polskim lektorem ,ale spokojnie ,bo dla dzieci xd
Tutaj masz tego sporo (wymagana rejestracja), klik. Chip Dale, Kacze Opowieści, Gumisie, Batman, Superman i wiele innych.
To może coś z Polonia 1?
W sumie tam bajki / anime leciało z polskim lektorem ,ale spokojnie ,bo dla dzieci xd
Na to jeszcze czas bratanica skonczy 3 lata w maju Krecik, bolek i lolek sciagniete mam OP shit szczegolnie krecik
Dobra pozostaje tylko yt i Jdownloader jakie to kur....... meczace
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2018-03-09 12:09:01)
ara ara...
Jedyne co mam na dysku ze starszych bajek to:
[1936] Popeye spotyka Sindbada Żeglarza
[1995] - [chyba] Skarbczyk Najpiekniejszych Bajek - Przygody Sindbada Zeglarza
xD
Tutaj masz tego sporo (wymagana rejestracja), klik. Chip Dale, Kacze Opowieści, Gumisie, Batman, Superman i wiele innych.
Sprawdzilem, wiekszosc tego co szukam ma nieaktualne linki, ma typ na chomiku cala baze tego forum i duzo wiecej staroci calosc 18 TB, ale tam to chyba w ostatecznosci pojde
ara ara...
A pokazywałeś jej Sąsiadów, Wilka i Zająca, Yogiego, GUMISIE!!! <3, Mapeciątka, Brygada RR i Smerfy? - uwielbiałam te bajki o:
Chyba że interesują cię tylko polskie produkcje...
Ostatnio edytowany przez Tup (2018-03-09 16:38:14)
Polecam Muminki, tylko bez odcinków z Buką, bo zbyt straszna.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Wszystkie Buki są straszne, cieć z Youtube też. :V
Np. znam osobę, która zamiast Buki bała się Paszczaka! xD
Spoko wszytsko po kolei dzieciak ma 3 lata
ara ara...
Bo Paszczak to taki podejrzany typ ^^ A Buka była fajna! i Bobek i Mała Mi!
No przecież Reksio jeszcze i Pingu
Koziołek Matołek, Pampalini, Zaczarowany ołówek, Pomysłowy Dobromir, Porwanie Baltazara Gąbki, Wyprawa profesora Gąbki, Fortele Jonatana Kota, Ćwirek, Filemon, Pies, kot i…, Pik-pok, Colargol, Reksio, Hip-Hop, Żwirek i Muchomorek, Wilk i Zając, Kasztaniaki, Rumcajs, Makowa panienka.
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
Strony 1