Nie jesteś zalogowany.
Szukam anime o tytuĹach najlepiej w ogm
Gundam Wing,Escaflowne TV,Soul Hunter,Gundam Seed,Wolf's Rain,Record of Lodoss War TV,Final Fantasy Unlimited,Vandread sezon 1&2.jak by ktos byĹ zainteresowany wymianÄ
to prosze o kontakt
Escaflowne TV bÄdÄ niedĹugo miaĹ od kumpla, Soul Huntera mam w mkv, Wolf's Rain(mkv) i pewnie jutro ĹciÄ gne
Tak apropo to ktoś zrobił juz liste fanów anime z poszczególnych miast razem z ich zbiorem więc mógłbyś skontaktować się z kimś do kogo masz w miare blisko i zapytać
Ja mam Wolfa i Recorda więc możesz do mnie pisać.
Ja mam Escaflowne tv ogm z polskim lektorem wkrutce(nie z hypera), to bÄde miaĹ za tydzieĹ Wolf's Rain, a to to chyba mam Final Fantasy Unlimited, i zcheÄiÄ
siÄ wymieniÄ
A zapomnialem!! Mam też Gundam wing 49 epków w ogm + film.
To ja posiadam: Gundam Wing, Gundam Seed, Wolf's Rain, Vandread sezon 1&2 i chÄtnie bym siÄ wymieniĹ!
BTW: Z tych podanych Gundam Wing tylko nie jest DVD-rip'em
Ostatnio edytowany przez Luciola (2006-03-29 08:37:34)
Siemka czy moze ktos posiada Captain Tsubasa - Road to 2002 ja posiadam tylko do 10 odcinka i nigdzie niemoge dorwac pozostalych odcinkow jak ktos ma link do strony na ktorej znajde brakujace odcinki to bede wdzieczny
Cyclops tu Elvis wystawia na torrenta
odcinki skompresowane do formatu rmvb
jezeli posiadasz softsuby i chcialbys sie wymienic tylko na softsuby to wyslij mi maila; szczegolnie zainteresowany jestem FMA grupy KAA ale poszukuje takze innych tytulow. pozdro4all.
CZy ktoś chciałby wesprzeć starego fana na zasadzie 2płytki DVD a jedna z anime odesłana? chciałbym nieco soobie odbić stracony czas Wakacje idą! Czekam na odp
Siema byĹem trche zajÄty i niebardzo miaĹem czas zeby sie wymienic ale teraz mam wolny czas wiec jestem dalej zainteresowny tymi tytuĹami
Gundam Wing
Escaflowne
Soul Hunter
Gundam Seed
Wolf's Rain
Final Fantasy Unlimited
Vandread sezon 1&2
DearS
School Rumble
Record of Lodoss War TV
Z tych tytulow mam:
- Gundam Wing