Nie jesteś zalogowany.
Ostatnia cegiełka z uniwersum Macross 7 – film kinowy z 2012 roku będący kompilacją fragmentów z serii z nowymi scenami, w których można zobaczyć postaci z Macross Fronter oraz… Ale tego nie zdradzę. Bohaterowie Macross Frontier zostają zaatakowani przez tajemniczego ptaka, który zostawia im VHS. Po zdobyciu odpowiedniego sprzętu – oglądają ów taśmę – są na niej zarejestrowane najważniejsze momenty z początków historii Fire Bombera i losów Macross 7. Jednak na jednej taśmie się nie skończy, będą kolejne.
Tytuł: Macross FB7: Listen to My Song!
Gatunek: muzyczny, science-fiction
Typ: film (90 min.)
Rok: 2012
Tłumaczenie: ~martinru
Korekta, style: Hunter Killer
Efekty: MasaGratoR
Kodowanie: Wooren
Dane techniczne:
Wideo: 1280×720 Hi10p
Audio: AAC
Macross 7: Posłuchajcie mojej piosenki!
UWAGA! Linki tylko dla użytkowników animesub.info oraz strony maszyniscisub.wordpress.com!
Prosimy ich nie rozpowszechniać bez naszej wiedzy i zgody!
Macie gdzieś dostępny jeszcze ten film? FTP na którym był dostępny już nie działa.
Macie gdzieś dostępny jeszcze ten film? FTP na którym był dostępny już nie działa.
Hej. Jeśli Ci nie przeszkadza, tu masz napisy, a tutaj link do torrenta. Przyjemnego oglądania.
Aihara Mei is not human.
Citrus OST - To fear love is to fear life
Lepanto napisał:Macie gdzieś dostępny jeszcze ten film? FTP na którym był dostępny już nie działa.
Hej. Jeśli Ci nie przeszkadza, tu masz napisy, a tutaj link do torrenta. Przyjemnego oglądania.
Film już widziałem, po prostu chciałem sobie skompletować wszystkie, dostępne po polsku, macrossy na dysku. Dzięki za torrent, póki nie wróci hardek to będę trzymał sobie tą wersje
Proszę bardzo hardek.
https://mega.nz/#F!nw40hK6B!pQB1uOWiWPYJDOcnvwn0-g
Plik dostępny do końca dnia.
Ostatnio edytowany przez animefan2009 (2018-03-04 14:35:29)
Proszę bardzo hardek.
https://mega.nz/#F!nw40hK6B!pQB1uOWiWPYJDOcnvwn0-gPlik dostępny do końca dnia.
Dziękuję