Nie jesteś zalogowany.
Musisz mieć sporo hajsu, skoro zamawiasz takie rzeczy. Mnie zwykła edycja DVD jednego animu kosztowała ponad 200 zł z Amazona, a to tylko pudełko i 10 płytek xD
Znaczy się - ja łapię okazję, żeby nie było. Np. ten Space Dandy 2 mnie kosztował 72zł
Liczba płytek to pojęcie względne. Takiego Dragon Ball wydanie USA na DVD sezon można nawet po 40zł złapać (na BD po 60-70zł). Natomiast Fate/Stay Night: Unlimited Blade Works w wersji USA (bo w reszcie świata, pomijając Japonię, ale wersja USA to ta sama jakość, kodowało Hanabe, których rip jest paskudny - artefakty, rozjaśniony obraz itd.) kosztuje... sporo, żeby nie być dosadnym. Trochę mnie to wkurza, bo chętnie bym przygarnął
A partacze ze Square dalej nie spatchowali PCtowej wersji. Moich pieniędzy nie dostaną
A partacze ze Square dalej nie spatchowali PCtowej wersji. Moich pieniędzy nie dostaną
Chodzi o Nier? Mnie tam nie tnie nic. Ale tam niby chodzi o jakieś ustawienia sprzętowe. Jednym śmiga, innym tnie, mimo że spokojnie spełniają wymagania. Przynajmniej tak czytałem. Jest jakiś nieoficjalny patch, który pomaga, ale podobno działa tylko z oryginalną wersją gry. W sumie grałem od początku z nim. Nie widzę szans na poprawki. Gdyby miały jakieś być, już by były.
U mnie był problem, że co 2h bez konkretnego powodu wywalało grę. I5-4570S i GTX 1060 6GB, 16 GB RAM. Ale warto było przeżyć te parędziesiąt crashy.
Chodzi o Nier? Mnie tam nie tnie nic. Ale tam niby chodzi o jakieś ustawienia sprzętowe. Jednym śmiga, innym tnie, mimo że spokojnie spełniają wymagania. Przynajmniej tak czytałem.
Ano właśnie. Losowe crashe i ścinanie, szczególnie na kartach AMD. Problemy z wykrywaniem kontrolerów. Miganie kursora myszy przy podłączonym kontrolerze. A przede wszystkim, średnia optymalizacja i spieprzone ustawienia graficzne. Gra renderuje się w innej rozdzielczości niż ustawiona i bez FAR tego nie poprawisz, do tego jeszcze problemy z framepacingiem. Tyle z tego, co zapamiętałem, a jest tego więcej.
Jest jakiś nieoficjalny patch, który pomaga, ale podobno działa tylko z oryginalną wersją gry. W sumie grałem od początku z nim. Nie widzę szans na poprawki. Gdyby miały jakieś być, już by były.
Czyli deweloper ma grę w dupie, a fani muszą się zajmować poprawianiem po nich. Typowe Square. Jak mówiłem, mojej kasy nie dostaną.
W sumie kiedyś jakąś fotkę tego słałem, ale teraz całość
Knights Of Sidonia Season 2 Collector’s Edition. W końcu mogłem zobaczyć film kompilacyjny pierwszego sezonu