Nie jesteś zalogowany.
Witam jeśli ktoś by miał 3 min wolnego czasu byłbym bardzo wdzięczny za wypełnienie ankiety potrzebnej do zaliczania statystyki z góry dziękuję. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp … w/viewform
Poszło.
Warto podkreślić, że ta ankieta jest dla osób, które piją piwo przynajmniej raz w miesiącu, inaczej na jedno pytanie brakuje odpowiedzi.
Ja piwo pije tak zadko ze na wiekszosc pytan nie mam odpowiedzi co innego jakby ankieta byla o alko 40% +
ara ara...
Poszło. Przy tych procentowych widełkach to z matematycznego punktu widzenia powinny być przedziały jednostronnie domknięte. Bo tak jak jest teraz i zakładając że ktoś pije piwo 5,5%vol alc., to się nie łapie w Twoje widełki.
Wysłane. Pytania w sam raz dla mnie, jeśli pije piwo to dla smaku, wódka tylko w towarzystwie.
Moje klimaty. Poszło.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Wypełnione, wysłane i powodzenia.
Ato wa wakai mono ni makaseru.
Wypełnione, wysłane.
Wypełnione. (będzie za to jakieś piwo?)
A ty tylko byś się alkoholizował...
Pijąc kilka(naście) piw dziennie nie wiem czy łapię się tu w statystykach, no ale wypełniłem.
Zrobione
Poszło.
Dziękuje bardzo wszystkim za wypełnienie.
@marek2fgc tak zapomniałem dodać, że ankieta jest dla osób pijących piwo. Wcześniej miałem opcje "w ogóle nie pije", ale prowadząca stwierdziła, że na potrzeby zadania taki wybór będzie bez sensu i żeby go usunąć.
@paweloszu o dzięki za rade, ale już trochę za późno żeby zmienić. :/