Nie jesteś zalogowany.
Od wczoraj jest u nas dostępna nowa usługa VOD. Niestety jeszcze nie wszystko ma polskie napisy z anime jakie mają żadne ich nie ma ale to tylko kwestia czasu kiedy zrobią tłumaczenie.
Dostępne anime to
-Kabaneri of the Iron Fortress
-Magical Girl Lyrical NANOHA,A's,Striker's
-ViVid Strike!
-Battery
-The Great Passage
-Onigiri
-Chi's
-Shin chan Spin-off vol.1 Aliens vs. Shinnosuke
Same zajebistości widzę
W tym roku Amazon Prime Video ma być w Polsce już oficjalnie czyli ceny w zł i cały ich kontent ma dostać polskie napisy. Mają fajne nowe anime. Informuję tylko o tym i zapraszam do dyskusji i wyrażania swoich subiektywnych opinii. Nowe anime u nich: Rage of Bahamut Virgin Soul, Inuyashiki, Ballroom e Youkoso, Saekano, Scum's Wish, Re creators.
Gdzie przeczytałeś taką informacje, że będą polskie ceny itp? Bo szukam po internecie i nic znaleźć nie mogę.
Gdzie przeczytałeś taką informacje, że będą polskie ceny itp? Bo szukam po internecie i nic znaleźć nie mogę.
https://vodnews.pl/amazon-prime-video-o … -w-polsce/ proszę link
Ciekawe kto będzie dla nich tłumaczył te anime, bo jak ta sama ekipa co na platformie Netflix, to popłaczę się ze śmiechu. Dno i dwa metry mułu.
【「能ある鷹爪隠す」 &「A skilled hawk hides its talons」】
Dodali dwa nowe tytuły jako simulcast bez polskich napisów.
After the rain czyli Koi wa Ameagari no You ni
Kokkoku
Kolejne anime jako simulcast miała dziś premierę na Amazon Prime Video, brak polskich napisów.
BEATLESS
Bez sensu. Całokształt.
A jak nie wiadomo o co chodzi, to dopisze że każdego animca da się znaleźć w sieci bez napisów pl, więc po co takie info? Które nie ma nawet nic wspólnego z tytułem tematu.
Ostatnio edytowany przez XxBhaalxX (2018-01-13 23:03:12)
Bez sensu. Całokształt.
A jak nie wiadomo o co chodzi, to dopisze że każdego animca da się znaleźć w sieci bez napisów pl, więc po co takie info? Które nie ma nawet nic wspólnego z tytułem tematu.
Po to aby wiedzieć że jest legalnie dostępne w Polsce. W marcu mają spolszczyć serwis więc pewnie wszystkie anime dostępne u nich będą miały polskie napisy.