Nie jesteś zalogowany.
3 Toushou Daimos
9 Kidou Senshi Gundam: Tekketsu no Orphans
14 Tsuki ga Kirei
3 Toushou Daimos
9 Kidou Senshi Gundam: Tekketsu no Orphans
14 Tsuki ga Kirei
Daimos nie ma angielskich subów.
3. L-gaim/Xabungle/Dunbine/Dougram
Lupin, he's a nice man. Why he's cool, you know, he uses his walther. Yeah, the machine cries, bang bang.
Daimos nie ma angielskich subów.
Są do 16-17 odcinków...
Ostatnio edytowany przez Dragon23 (2017-10-12 16:27:09)
G_P wydało kilka, potem to chyba, o ile dobrze pamiętam, youtube, nie?
Lupin, he's a nice man. Why he's cool, you know, he uses his walther. Yeah, the machine cries, bang bang.
G_P wydało kilka, potem to chyba, o ile dobrze pamiętam, youtube, nie?
Nie jestem pewien, ale możliwe
9. Ginga Tetsudou Monogatari
9. Ginga Tetsudou Monogatari
Brawo, trafiłeś. Jakoś przeoczyłem ten post
W ramach rekompensaty duże podpowiedzi:
3. Ma ta seria 52 odcinki. Mangę nawiązującą do tej serii wydano u nas w PL.
5. Część większego cyklu o mechach, a streszczenie w postaci filmu już jest dostępne w PL.
11. Streszczenie w PL wydała grupa, która też robi klasyki, ale jest... na odwyku.
12. Inna grupa spytała o nowy projekt i pewna osoba poleciła tę serię.
14. Brak PL subów, mimo że nawiązujące do tej serii mają. Dużo dialogów i... 12 odcinków
Dobra, za dużo tych podpowiedzi
12. Zegapain
Czy będzie Wombo Combo trzy z kolei?
11. Macross F
I co dalej? Jakieś podpowiedzi? Poznamy jakiś ukryty cel?
I co dalej? Jakieś podpowiedzi? Poznamy jakiś ukryty cel?
Generalnie trochę plany się popsuły, dlatego przestałem to tak promować. Dopadło część osób życie i spowolniły się pewne sprawy. Ale jeszcze zamysł nie został porzucony, a wręcz przeciwnie, jest realizowany. Może przy tej okazji trochę nisów z działalności grupy, by trochę was pocieszyć
- pewien projekt hardkowy jest na finiszu, od razu będzie całość. Powstał trochę przypadkowo i są do niego już napisy na ANSI, ale nie od nas (+ chyba nie do tej wersji, którą robimy, więc może ktoś by musiał sam sobie robić synchro);
- Molu dopadło życie, ale parę dni temu napisał mi, że wraca do subowania i na dniach powinniśmy coś wydać;
- Goku pisał mi o powrocie do subowania bajek, potem miał na weekend przysłać napisy do pewnego filmu, na który czekacie... I tak nie odzywa się do mnie od miesiąca. Sami zdecydujcie, czy to drobna obsuwa, czy zrezygnował
- pojawiła się nowa osoba do tłumaczenia w naszych szeregach. Jest dosyć znana w naszej społeczności i odpowiada za jeden z projektów z tej zgadywanki. Dodam, że już dostałem coś do korekty, więc jest to na tapecie, że tak to ujmę;
- Macross trochę się spowolnił ostatnio przez moje pomoce korektorskie w innych projektach (jeden pan mnie troszkę zdenerwował, bo go wcisnąłem w swój grafik, a ten nawet tego do dzisiaj chyba nie wydał. Szkoda, bo film całkiem przyzwoity. Nie będę tu nickami rzucał, ale jeśli to przeczyta, będzie wiedział, że o niego chodzi);
- GE999 z poprawionym timingiem mam prawie poskładane, więc coś może w tym tygodniu się nawet pojawi, jeśli ktoś czeka;
Teraz jakieś podpowiedzi:
3. AB
5. TAG
11. Z naszego ulubionego uniwersum, od którego powstała ta grupa, jest powiązane z nową osobą odpowiedzialną za tłumaczenie w naszych szeregach.
14. Fragment tytułu już się w tej wypowiedzi pojawił kilka razy.
16. G -> wojenne, science-fiction, polityczne też trochę.
19. M + cyfra w tytule.
Miłej zabawy
3. AB? Aura Battler Dunbine?
16. Gasaraki.
19. Gundam 0083 Stardust Memory?
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.