Nie jesteś zalogowany.
3. Captain Harlock ?
2 Card Captor Sakura
3 Gundam 079
5 Toward terra (terra e)
6 Gundam ZZ
19 Kara no Kyoukai
9 SDF Macross
14 Nowy Berserk
20 Gatchaman
20 Gatchaman
Pierwszy Gatchaman posiada już angielskie skrypty, nawet oficjalne.
20. Cyborg 009 - 60's? / Captain Future / Bismark?
Ostatnio edytowany przez seba609 (2017-10-10 16:45:34)
Lupin, he's a nice man. Why he's cool, you know, he uses his walther. Yeah, the machine cries, bang bang.
16.) Bo chcę serię kultową, od autora innego klasyka, który na ANSI zasłynął.
Czyżby któraś z pierwszych GitSów?
Nie bądź zbyt hardy, życie krótko trwa,
A los twój marny, co przeznaczył, to ci da.
Nie bądź zbyt hardy...
Jeśli chodzi o Cyborga, to sobie poczekasz. Prędzej sam sobie to z japona przetłumaczysz, niż Nanto dobije do końca xD
Lupin, he's a nice man. Why he's cool, you know, he uses his walther. Yeah, the machine cries, bang bang.
3) Mazinger Z TV series XD
A tak poważnie, dej pan wskazówkę, czy to serial, czy film.
3. Kareshi Kanojo no Jijou? Co prawda jakaś strasznie stara nie jest, ale prawie 20 lat na karku ma.
Card Captor Sakura to będzie ta nowa seria co ma depiero debiutować? Ona jest remakiem tak?
kiba01 napisał:Card Captor Sakura to będzie ta nowa seria co ma depiero debiutować? Ona jest remakiem tak?
W planach jest... wszystko. Naszym skromnym zdaniem stare napisy są... bardzo słabe, by nie pisać dobitniej
Cieszy mnie to. To będą jakie ripy BD czy DVD?
Hunter Killer napisał:kiba01 napisał:Card Captor Sakura to będzie ta nowa seria co ma depiero debiutować? Ona jest remakiem tak?
W planach jest... wszystko. Naszym skromnym zdaniem stare napisy są... bardzo słabe, by nie pisać dobitniej
Cieszy mnie to. To będą jakie ripy BD czy DVD?
DVD?
Zresztą i tak nie wiadomo, czy będziemy to robić. Wszystko się rozstrzygnie, bo chyba tu nikt nie liczył, że nagle wszystko będziemy tłumaczyć?
Koniec tego offtopu. Zgadujemy resztę
Małe podpowiedzi:
3., 5. - brak PL subów.
9. - PL suby są tylko do części (tak do około 25%)