Nie jesteś zalogowany.
Uczepiliście tego Prawa Godwina. a byłem ciekawy jak wyjaśnicie bezsensowność postępowania antagonisty, ale srogo się zawiodłem...
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Witax napisał:Uczepiliście tego Prawa Godwina. a byłem ciekawy jak wyjaśnicie bezsensowność postępowania antagonisty, ale srogo się zawiodłem...
Nie oglądałem tego nawet odcinka. Rozbawiła mnie zwyczajnie odpowiedź Marka
Spoko, to były bardziej zarzuty do Marka
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Ok, Więc jak się ma 2 sezon do 1? Pierwsze oglądałem i był całkiem fajny, ale przyzwyczaiłem się do tamtych gł bohaterów, wiec nie wiem czy warto ruszać ten sezon. Bo wnioskuje że to nie jest kontynuacja wydarzeń z tamtej części.
Ostatnio edytowany przez XxBhaalxX (2017-10-06 09:55:04)
Ok, Więc jak się ma 2 sezon do 1? Pierwsze oglądałem i był całkiem fajny, ale przyzwyczaiłem się do tamtych gł bohaterów, wiec nie wiem czy warto ruszać ten sezon. Bo wnioskuje że to nie jest kontynuacja wydarzeń z tamtej części.
Zdecydowanie jest to kontynuacja.
i prawie wszystkie główne postaci z pierwszej serii pojawiają się również w drugiej.
XxBhaalxX napisał:Ok, Więc jak się ma 2 sezon do 1? Pierwsze oglądałem i był całkiem fajny, ale przyzwyczaiłem się do tamtych gł bohaterów, wiec nie wiem czy warto ruszać ten sezon. Bo wnioskuje że to nie jest kontynuacja wydarzeń z tamtej części.
Zdecydowanie jest to kontynuacja.
i prawie wszystkie główne postaci z pierwszej serii pojawiają się również w drugiej.
Pojawiają się przez 1-5 min na każdy odcinek? Czy raczej pól serii jedna grupa pół druga, bo wątpię żeby Kaisar czy chciał latać z Azazelem(ale i tu się mylę z tego co wiem), co do Favaro było by to realne, ale też nie zapominajmy że Amira i Rita zostały wykluczone z postaci pierwszoplanowych.
PS. W tym przypadku, chodzi mi o intensywność pojawiania się postaci. Widziałem sporo serii gdzie gł bohaterowie się zmieniali i to zmieniało cały tytuł. A takich akcji nie lubię dla tego wypytuje. Gdyby obsada się nie zmieniła to bym po prostu obejrzał jak wyjdzie BD.
Ostatnio edytowany przez XxBhaalxX (2017-10-06 10:36:37)
Od początku ze starych bohaterów mamy Kaisara, Ritę, Bacchusa, Azazela i gęś. Z czasem dochodzi Favaro i Jeanne. Pojawiają się też anioły,, Lucyfer i demonica z Genesis. Tak, jest to kontynuacja, a starzy bohaterowie mają duży wpływ na rozwój fabuły.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2017-10-06 11:12:31)
Od początku ze starych bohaterów mamy Kaisara, Ritę, Bacchusa, Azazela i gęś. Z czasem dochodzi Favaro i Jeanne. Pojawiają się też anioły,, Lucyfer i demonica z Genesis. Tak, jest to kontynuacja, a starzy bohaterowie mają duży wpływ na rozwój fabuły.
Dzięki za informacje! Martwi mnie tylko jedna rzecz... nie wspomniane zostało nic o Amirze i czy w ogóle będzie jakiś watek z nią.
Ostatnio edytowany przez XxBhaalxX (2017-10-06 11:15:32)
marek2fgc napisał:Od początku ze starych bohaterów mamy Kaisara, Ritę, Bacchusa, Azazela i gęś. Z czasem dochodzi Favaro i Jeanne. Pojawiają się też anioły,, Lucyfer i demonica z Genesis. Tak, jest to kontynuacja, a starzy bohaterowie mają duży wpływ na rozwój fabuły.
Dzięki za informacje! Martwi mnie tylko jedna rzecz... nie wspomniane zostało nic o Amirze i czy w ogóle będzie jakiś watek z nią.
praktycznie nie, poza jedną króciutką scenką chyba w ostatnim odcinku
zamiast Amiry jest teraz Nina
XxBhaalxX napisał:marek2fgc napisał:Od początku ze starych bohaterów mamy Kaisara, Ritę, Bacchusa, Azazela i gęś. Z czasem dochodzi Favaro i Jeanne. Pojawiają się też anioły,, Lucyfer i demonica z Genesis. Tak, jest to kontynuacja, a starzy bohaterowie mają duży wpływ na rozwój fabuły.
praktycznie nie, poza jedną króciutką scenką chyba w ostatnim odcinku
zamiast Amiry jest teraz Nina
To .... nie fajnie. Jeszcze niech będzie romans miedzy Favaro a Niną to już w ogóle. Chociaż może i nie było to by tragiczne.
Ostatnio edytowany przez XxBhaalxX (2017-10-06 22:40:52)
To by była pedofilia
To by była pedofilia
Czemu? Ponoć smok, wiec pewne że ona jest starsza od każdego człowieka. Poza tym mówię o romansie nie seksie.
Ostatnio edytowany przez XxBhaalxX (2017-10-06 23:26:08)
Witax napisał:To by była pedofilia
Czemu? Ponoć smok, wiec pewne że ona jest starsza od każdego człowieka. Poza tym mówię o romansie nie seksie.
Nie jest smokiem tylko:
Dragon Folk (Half-Human/Half-Dragon)
A, i ma 16-17 lat.
XxBhaalxX napisał:Witax napisał:To by była pedofilia
Nie jest smokiem tylko:
Dragon Folk (Half-Human/Half-Dragon)
A, i ma 16-17 lat.
Uhm.. Może i ma 17 lat, ale wieku Favaro nie znamy, a z tego co widzę to ten jej kochaś ma 21-24 lat więc, dla mnie to już jest coś nie tak, chociaż za 10 lat nie będzie widać tej różnicy, nawet jak by była z 28 latkiem ... No nic, nie ma co dyskutować dalej bo to nigdzie nie zmierza, odczucia co do obejrzenia mam mieszane, ale kto wiem może przy 3 sezonie.
Ostatnio edytowany przez XxBhaalxX (2017-10-07 01:44:39)
Wielkie dzięki za napisy do obu sezonów. Świetne tłumaczenie i ts, przyjemnością było oglądanie tej bajki z waszymi napisami.
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"