Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
wiecie gdzie ściągnąć FULL METAL PANIC! szukałem wszędzie ale kit nigdzie niema
Pomocy [placze]
Jedno z łątwiej dostępnych anime jeśli chodzi o torrent...
Jak zawsze poszukiwanie sugeruje zacząć od strony boxtorrents, jeśli tam nie ma, albo jest jakość Cię nie zadowalająca to na pewno jest na stronie KAA (b. ładna jakość) ale także A-X wydało tą serie jeśli dobrze pamiętam
Tak swoją drogą to gdzie tego szukałeś? Nawet jak wpiszesz poprawnie tytuł tego anime i dopiszesz download, to cię skieruje do baka updates. A z tam to masz od wyboru do koloru. Pomijając praktycznie każdy serwis z torrentami do anime. Tak właściwie to tego nie da się nie znaleźć.
Faktycznie z baki już łatwo do wszystkiego trafić, ale ja polecam Kazee. Może to nic nadzwyczjnego jednak ja całego zwykłego Full metala i fumoffu ściagnąłem w dwa tygodnie, więc może spróbuj.
[EDIT] Poprawiałem błędy w tym poście. Obecnie Kazyy bym nie polecił.
Ostatnio edytowany przez Winged (2006-04-21 19:49:27)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
albo popros kogos moze Ci podesle..:)
napisalem jak uzywac DC++ ah z niego mozna wszystko sciagnac co sie chce nie wiem moze mi jak wlanczam torrent to mi ssa wolno a jak na dc usera z szwecji to mam cale serie w jedna noc -_-
W Liście anime za friko jest FMP 1-12 DualAudio DVDRip (nagrane na DVD) i FMP 0-3 HDTVRip (nagrane na CD). Jednakże jeśli chcesz to wolałbym by od razu wziąść też jakieś inne płytki, bo tak po 1 2 wysyłac to się zrujnuje
zajrzyj na www.osloskop.net
EMULE RULES
jak chcesz w rvbm to ...
ja tam wszystkie anime sciagam z limewire. cala serie full metal panic i fumoffu z tego programu sciagnolem:)
Strony 1