Nie jesteś zalogowany.
dzięki za wydane odcinki, ale się tak zapytam
seria liczy 47 epów, wydacie brakujące 12 ?
byłbym wdzięczny, jestem już mastodontem, i lubię sobie przypomnieć anime z czasów młodości :}
Odpowiedź na pytanie znajdziesz tutaj, klik.
Cztery ostatnie odcinki dostępne! Kto nie wierzył, niech przeprasza, he he.
Dobra, teraz w ramach bonusu plany na przyszłość:
Po pierwsze: wracamy do tłumaczenia „Róży Wersalu”. Dawno zapomniany projekt przejmie (w roli tłumacza) Molu, ponieważ Goku prawdopodobnie już dożywotnio wycofał się z tłumaczenia anime (a przynajmniej na dłuższy czas), a nie chcemy by seria przepadła (zresztą się zgodził, a nawet chyba ucieszył, że ktoś skończy), bo mu trochę ciążyło). Prawdopodobnie lekko odświeżymy stare napisy – ujednolicenie nazewnictwa itd. W przygotowaniu jest jeszcze hardek pewnej serii dostępnej w PL (od innej grupy), ale będzie też i od nas, bo jak już powstał, szkoda by było nie wydać. Jeszcze jedna seria hardkowa czeka na wydanie, ale gdzieś utknęła w TS (można męczyć Redda, bo on je dostał jako ostatni). Te problemy większych grup. Jak widać, nie próżnujemy i ostatkami sił próbujemy coś dla was sklecić. Są plany wydawnicze po zakończeniu „Róży Wersalu”, ale na razie skupmy się na jej ukończeniu.
A, zapomniałbym. Szykuje się prawdopodobnie join i wydanie starszej serii, o którą sporo osób prosiło. Jakiej? Słodka tajemnica.
Tak mi się przypomniała jedna rzecz - kiedyś jakoś napatoczył mi się temat od was z właśnie z "Różą Wersalu", mówię: ściągnę - a tam same napisy...
A liczyłem na hardy BD. Paradoks jest taki, że prawie zawsze są od was hardy, a ta jedna, jedyna seria, którą chciałem obejrzeć, ich nie dostała. Tyle mojego marudzenia.
PS. I nie, już nie czekam na te hardy, już sobie odświeżyłem.
PS2.
Ostatnio edytowany przez LordCrane (2017-08-30 18:36:52)
Planujecie zrobic movie 1&2 lub ova ?
ara ara...
Bardzo dziękuję za wydanie tego tytułu. Szczerze, to podziwiam Was (tutaj mówię nie tylko o Maszynistach, ale również o innych grupach, jak i "samotnych wilkach"), że jeszcze się Wam chce wydawać tłumaczenia. Ja nie mam czasu głupiego synchra z jakiś archaicznych napisów zrobić, albo nawet obejrzeć animu / serialu / filmu (kolejka "do obejrzenia" robi się coraz dłuższa), a Wam się chce poświęcać swój wolny czas na wydanie tłumaczenia. Jeszcze raz bardzo dziękuję.
Planujecie zrobic movie 1&2 lub ova ?
Na razie planujemy dokończyć Różę Wersalu, bo sporo osób na to czeka od dawna. Zresztą chciałbym, by było zakończone.
Jesli chodzi o moje osobiste preferencje, preferowałbym to, klik. Bo w sumie nie wiem, czy o tej serii myślałeś. Filmy jednak przetłumaczone są, mimo że epickie, można je sobie prędzej odpuścić.
@sabaton
Miłe słowa zawsze zachęcają do pracy, dzięki
Mi tam sie nie spieszy moge poczekac pare lat, co do OVA to o ta wlasnie serie-kontynuacje mi chodzilo
ara ara...
Naprawdę WIELKIE i szczere dzięki za wydanie do końca tej serii.
Wdzięczny na wieki.
Wreszcie obejrzane do końca. Podziękowanie za całą serię, czekamy na kolejne serie mecha
Odcinek 23 jeszcze nie działa.