Nie jesteś zalogowany.
Przecież to nie było dla dobra oglądających
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Jak się nazywa bot xdcc na tym kanale?
1. Wejść na kanał i się zapytać.
2. Jest tam wieló wspaniałych ludzi którzy ci pomogą.
3 .Pobrać.
4. Kto pyta nie błądzi.
Inna sprawa - jest jakaś strona gdzie można się dowiedzieć jakie OVA są w plantach do poszczególnych serii? Często je przegapiam.
anichart czy jakos tak to sie zowie
Ostatnio edytowany przez ipos (2017-08-07 15:16:45)
1. Wejść na kanał i się zapytać.
Żeby to było takie proste
Grucha00 napisał:1. Wejść na kanał i się zapytać.
Żeby to było takie proste
http://i.imgur.com/5pxaepT.jpg
Spróbuj u bodzia.
#bodzio i już wszystko jasne.
Mogę wrzucić na mega, jeśli autorzy nie mają nic przeciwko.
Po co, link z kanału bodzia i tak prowadzi do strony www. Gdzieś już widziałem tą stronę na tym forum.
Ostatnio edytowany przez Usui-san (2017-08-07 18:08:29)
Mają. Dlatego teraz wywaliłem link na życzenie autora.
Jeśli nie masz nic przeciwko to byś podesłał w wiadomości prywatnej link.
Ja stwierdziłem, że pi*lę Irc jak kiedyś kilka razy pod rząd byłem z niego wywalany za Bóg wie co. Nawet człowiek się nie zdążył przywitać.
Przy takiej formie "dystrybucji" to już wolę daną pozycję olać niż się prosić.
Dostałem info od bota z IRC że paczka jest usunięta, skąd pobrać teraz?
Jak możesz to mi też podeślij w pw. :<
IRC u bodzia jest straszne, zresztą pewnie u każdego fansubera animu w Polsce, na zagranicznych IRCach nikt mnie nie śledził ani nie wyzywał że chcę coś pobrać ani nie weryfikował od kiedy mam konto . Wiem, że w dużej mierze to przez złodziejskie onlajny, ale zwykły użytkownik, który docenia cudzą pracę na tym cierpi. Jak ktoś uczył się na odpierdziel angielskiego przez całą szkołę to ma problem i woli Polskie napisy . Chociaż już nauka wre, żeby w końcu nie być skazanym na humor i nienawiść tłumaczy do zwykłych zjadaczy chleba.
Tak to jest, jak wchodzicie na złe kanały. Kto w ogóle wpadł na pomysł, żeby po wydania b-subs łazić na kanały bodzia?
I żeby uniknąć dalszego płaczu - plik wyleciał z bota. Obecnie wydanie siedzi na mega, a dostanie linku wcale nie jest takie trudne.
Tak to jest, jak wchodzicie na złe kanały. Kto w ogóle wpadł na pomysł, żeby po wydania b-subs łazić na kanały bodzia?
Jak na b-subs nie da się nic napisać, to co mają zrobić?
Kto w ogóle wpadł na pomysł, żeby po wydania b-subs łazić na kanały bodzia?
Nie oszukujmy się jak chcę dostać twoje wydanie, to idę na jego kanał zawsze tam jesteś, i zawsze się pytam o linka którego zresztą dostaje od Ciebie albo ludzi tam przesiadujących. Tylko ludzie którzy się poddają, którym ciężko się zapytać sprawiają najwięcej płaczu bo pobrać nie mogą.
Besamir napisał:Kto w ogóle wpadł na pomysł, żeby po wydania b-subs łazić na kanały bodzia?
Nie oszukujmy się jak chcę dostać twoje wydanie, to idę na jego kanał zawsze tam jesteś, i zawsze się pytam o linka którego zresztą dostaje od Ciebie albo ludzi tam przesiadujących. Tylko ludzie którzy się poddają, którym ciężko się zapytać sprawiają najwięcej płaczu bo pobrać nie mogą.
Był problem, a może nadal jest z tym, że nie dało się nic napisać na kanale Besamira, więc lud zawędrował na kanał bodzia i tam nie otrzymał OVA, i się zaczęło...
Grucha00 napisał:Besamir napisał:Kto w ogóle wpadł na pomysł, żeby po wydania b-subs łazić na kanały bodzia?
Był problem, a może nadal jest z tym, że nie dało się nic napisać na kanale Besamira, więc lud zawędrował na kanał bodzia i tam nie otrzymał OVA, i się zaczęło...
Trzeba mieć zarejestrowany nick, by coś pisać na ogólnym (PW nie ma tego wymogu).
Ostatnio edytowany przez Hunter Killer (2017-08-08 20:24:23)