Nie jesteś zalogowany.
A co z tym projektem?
A co z tym projektem?
A co ma z nim być?
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
A co z tym projektem?
Też nie rozumiem pytania. Przecież nie minęło nawet pół roku od wydania ostatniej paczki.
Nesbro napisał:A co z tym projektem?
Też nie rozumiem pytania. Przecież nie minęło nawet pół roku od wydania ostatniej paczki.
Pokaż spoilerMoże uda się na święta wydać resztę historii Sodachi. Może.
Ale nie w Wielkanocne?
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
reddd napisał:Nesbro napisał:A co z tym projektem?
Pokaż spoilerMoże uda się na święta wydać resztę historii Sodachi. Może.Ale nie w Wielkanocne?
Nie, nie w Wielkanocne świata.
Nie, nie w Wielkanocne świata.
To może na Dzień Dziecka? Na pewno mogę obiecać, że Sodachi skończymy przed wyjściem kolejnego sezonu.
W ogóle ciekaw jestem, czy ty oglądasz wszystkie te bajki, w których tematach marudzisz, czy może lubisz sobie od czasu do czasu szpilki powbijać.
Nesbro napisał:Nie, nie w Wielkanocne świata.
To może na Dzień Dziecka? Na pewno mogę obiecać, że Sodachi skończymy przed wyjściem kolejnego sezonu.
W ogóle ciekaw jestem, czy ty oglądasz wszystkie te bajki, w których tematach marudzisz, czy może lubisz sobie od czasu do czasu szpilki powbijać.
Obejrzenie bajki zajmuje zdecydowanie mniej czasu niż jej tłumaczenie, a patrząc po forum - niektórzy nie mają innego hobby, ale posiadają za to nadmiar wolnego czasu.
Zaraz będzie: kiedy Grisaia/Nisekoi?
Powiem tak, wstrzymałem się z oglądaniem niektórych elementów serii, które wyszły już jakiś czas temu. Skoro tyle wytrzymałem, to i wytrzymam jeszcze trochę. To samo polecam innym. Kiedyś na pewno będzie. ^^
Tak, oglądam te wszystkie anime o które zadaje pytanie o ich status, choć na online od dawna. Także czekam, a że pytam... przecież nie robię tego co tydzień... w tym temacie minęło 2 miesiące i prawie pór roku od ostatniego odcinka. Inni też pytają się o tłumaczenie, nawet częściej niż ja, a się ich nie czepiają.
reddd napisał:Nesbro napisał:Nie, nie w Wielkanocne świata.
W ogóle ciekaw jestem, czy ty oglądasz wszystkie te bajki, w których tematach marudzisz, czy może lubisz sobie od czasu do czasu szpilki powbijać.Tak, oglądam te wszystkie anime o które zadaje pytanie o ich status, choć na online od dawna. Także czekam, a że pytam... przecież nie robię tego co tydzień... w tym temacie minęło 2 miesiące i prawie pór roku od ostatniego odcinka. Inni też pytają się o tłumaczenie, nawet częściej niż ja, a się ich nie czepiają.
Bo oni pytają się na kolanach, a ty na stojąco.
Nesbro ty nie pytasz, tylko masz pretensje Ja czekam bo przeraża mnie myśl oglądania z memicznymi napisami Krystyny
Ja tam jestem ciekaw, jakie uczucie towarzyszy ekipie, która niczym człowiek z bułką w dłoni stoi nad wpatrzonymi w niego gołębiami.
Artysty się nie pogania, młotki.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Ja tam jestem ciekaw, jakie uczucie towarzyszy ekipie, która niczym człowiek z bułką w dłoni stoi nad wpatrzonymi w niego gołębiami.
Coś w tym (6-7 sekund) stylu .
Ato wa wakai mono ni makaseru.
Odcinki 5-7 do pobrania, tym samym kończymy opowieść Sodachi. Zajęło nam to trochę dłużej niż powinno, ale zrzucę to na wyjątkowo mniej niż średni poziom historii... albo że była ona za bardzo przeciągnięta. Zbroja Shinobu powinna pójść dużo, dużo szybciej.
Odpowiadając na ewentualne pytania o Kizumonogatari: prawdopodobnie najpierw skończymy Owari, a potem zajmiemy się ostatnim filmem Kizu.
Super, wielkie dzięki
Mi tam się nie spieszy, wiec mogę czekać.
Opowieść Sodachi skończona... można zacząć molestować o RWBY. xd
Drugi sezon powinien pojawić się w sierpniu, bo większość mamy już zrobione.
A tak się zapytam, gdzie jest Owarimonogatari 1 sezon (12 odcinków)? Bo Widzę tu 7 odcinków tylko, a Owarimonogatari 2 sezon ma 7 odcinków, wiec przypuszczam ze to własnie druga cześć. Chociaż z twojej rozpiski wynika ze to 1 sezon...
Ostatnio edytowany przez XxBhaalxX (2017-10-11 05:25:35)