Nie jesteś zalogowany.
sorki jesli sie powtorze ale nie chcialo mi sie przeszukiwac calego forum... szukam torrenta dbz z wersjami avi (lub ogm, mkv) znalazlem na www.mininova.org torrent ale avi zajmuja 40 mb wiec :/ czy ktos wie skad wziac torrent DBZ z dobra jakoscia avi?
A jednak gorąco polecam przeglądnać forum... nie jest aż tego tak dużo... w porównaniu z innymi forami.
rzeczywiscie popieram przejrzalem, ujrzalem i sciagam znalazlem link i torrenty autorstwa ARF super! odcinek powyzej 200 mb, narazie 153 odcniki ale nadal sa zmieszczane nowe! tak samo z 1 seria!
No widzisz jakie to proste . Następnym razem jak ktoś zada podobne pytanie do twojego to już wiesz jak masz odpowiedzieć.
hej...czemu nie spróbujecie na oficialnych stronach grup od których chcecie odcinki ? Szukajcie zawsze najpierw tam
na polishtracker.org sa wstawiane teraz dragon ball z z agq qczesniej byl bd (pierwsza seria ) po 220 kazdy omg a po z bedzie gt tez w wersji 220 mb pozdro
1. Wejdź na anime-hq.org
2. Poczytaj jak ściąga się przez mirca
3. Wejdź na bota DBZ-Main i masz pliki DBZ uncut 1-67 (japoński dubbing, angielskie napisy)
4. Reszte ściągaj z polishtrackera (polishtracker.org) torrentem (bedzie szybciej) a do 67 śicągnij sobie z bota AHQ przez mirca
Ja tez poszukuje Dragon Balla, te odc z irca juz mam, ale mam problem z dostaniem sie na polishtracker.
Ma ktos moze tam konto i moglby sie politowac i wyslac mi zaproszenie. Blagam
moj email colifant@o2.pl
moje gg 6193809
Ostatnio edytowany przez amaniak (2006-03-28 09:02:32)
hej...czemu nie spróbujecie na oficialnych stronach grup od których chcecie odcinki ? Szukajcie zawsze najpierw tam
Dobre pytanie! Ja zawsze szukam najpierw na ogólnodostępnych serwisach, potem na stronach grup a dopiero potem pytam na forum. Widzieliście abym kiedyś pytał o coś?
kalamir napisał:hej...czemu nie spróbujecie na oficialnych stronach grup od których chcecie odcinki ? Szukajcie zawsze najpierw tam
Dobre pytanie! Ja zawsze szukam najpierw na ogólnodostępnych serwisach, potem na stronach grup a dopiero potem pytam na forum. Widzieliście abym kiedyś pytał o coś?
no choc by teraz sie pytasz
Ostatnio edytowany przez raziel4ever (2006-03-28 10:07:55)
Hehehe, dobre Ale teraz.... będę miał na Ciebie oko [roftl]
umieram :/ wszytko ok, obraz SUPER ale... dzwiek japan z FRANCUSKIMI napisami poszukiwania czas zaczac od nowa ^_^"
jeśli ktoś szuka dbz, to posiadam całą serie Z z jap dub i ang sub niektóre są w ogm i oczywiście AHQ
Ostatnio edytowany przez gogi19 (2006-03-28 16:59:58)
Ponawiam swoja prosbe. Ma moze ktos konto na polishtrackerze, i wyslal by mi zaproszenie .
Bardzo prosze
GG 6193809
email colifant@o2.pl
uufff... udalo sie znalazlem: DB calos odcinki avi po 180 MB ENG, DBZ uncut calosc odcinki avi po 230 MB JAP ENG napisy, DB GT calosc odcinki OGM po ok 250 MB ENG/JAP <lol>
uufff... udalo sie znalazlem: DB calos odcinki avi po 180 MB ENG, DBZ uncut calosc odcinki avi po 230 MB JAP ENG napisy, DB GT calosc odcinki OGM po ok 250 MB ENG/JAP <lol>
teraz cie czeka troche sciagania [madrala]
Wez napisz gdzie znalazles calosc dbz i gt, z gory dzieki.
bardzo bym prosil kogos o zaproszenie na polishtrackera.org
yorob@o2.pl
gg-6453869
dla wszystkich DB, DBZ, DBGT
http://www.megaupload.com/?d=MM2P3B2U
spakowalem i zamiescilem na megoulpoad bo nie pamietam gdzie znalazlem