Nie jesteś zalogowany.
Ja oglądam Orange Is the New Black.
A ja polecam The Crown.
Star Trek
Ja od siebie polecę dwa animowane "sztosy": Bojack Horseman i Rick & Morty.
Warto też oglądać dokumenty (te z co najmniej 4-gwiazdkową oceną). Np. "Droga do wyzwolenia...", "XIII poprawka", "What Happened, Miss Simone?".
Z "Netflixowych wyrobów" jeszcze Master of None polecam.
Ostatnio edytowany przez Goku193 (2017-02-28 18:59:45)
30 czerwca na serwis ma trafić Little Witch Academia. Pewnie wrzucą wszystkie odcinki.
30 czerwca na serwis ma trafić Little Witch Academia. Pewnie wrzucą wszystkie odcinki.
Na razie 13 odcinków. ANN
Ktoś oglądał już LWA na netflixie? Jestem ciekaw jak tam stoi jakość przekładu.
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Powiem tak. Na początku trochę drażnił mnie dubbing pl. Ale już pod koniec się do niego przyzwyczaiłem, natomiast, jeśli chodzi o napisy, to według mnie są dobre w odbiorze.
HS wstawili netflixową Akademię z napisami Angielskimi, Hiszpańskimi, Francuskimi, Niemieckimi i Włoskimi
Ostatnio edytowany przez PawlikPP (2017-07-01 10:58:53)
Jest dostępna gdzieś rozpiska tego co można zobaczyć na Netflixie czy najpierw trza konto zakładać??
Polecam upflix.pl
Dobra, przejrzałem dział z animacjami i stwierdzam, że z anime to jedna wielka posucha. Czyli jak na razie nie dla mnie ten Netflix.
Ktoś oglądał już LWA na netflixie? Jestem ciekaw jak tam stoi jakość przekładu.
Wspaniały dubbing, polecam, tylko coś w bodajże 8 odcinku nie ma dubbingu.
Co ty opowiadasz, przecież w każdym odcinku jest Dubbing. To jedyne anime które całe obejrzałem w naszym rodzimym języku
Ostatnio edytowany przez Tensazen (2017-07-03 20:21:43)
Co ty opowiadasz, przecież w każdym odcinku jest Dubbing. To jedyne anime które całe obejrzałem w naszym rodzimym języku
No mówię ci, na aplikacji na smart TV w 8 odcinku (tym o krainie grzybów) nie było dostępnego wczoraj dubbingu, jedynie pl napisy i audio jap, eng i de. Może i to naprawili, różne takie błędy się na Netflixie zdarzały już nie raz i będę zdarzać.
Faktycznie jeszcze wczoraj ludzie donosili o braku polskiego audio w tym odcinku, ale podobnie jak w przypadku brakującego odcinka Kuromukuro, dubbing był dostępny... dla widzów z japońskim IP
No mówię, że nie było! A przy Kuromukuro nie było tak, że tylko do połowy był polski dubbing? Bo pamiętam moje rozczarowanie, kiedy nagle przeszło mi na japoński .
Ostatnio edytowany przez LordCrane (2017-07-04 21:13:02)
Faktycznie jeszcze wczoraj ludzie donosili o braku polskiego audio w tym odcinku, ale podobnie jak w przypadku brakującego odcinka Kuromukuro, dubbing był dostępny... dla widzów z japońskim IP
Netflix ma kilka fajnych anime z polskim dubbingiem. Ciekawi mnie, czy któreś z nich zostaną kiedykolwiek wydane na blu-ray albo dvd.
Netflix ma kilka fajnych anime z polskim dubbingiem. Ciekawi mnie, czy któreś z nich zostaną kiedykolwiek wydane na blu-ray albo dvd.
Netfllix pierwotnie był "wypożyczalnią" płyt DVD i nadal prowadzi ten biznes i sprzedaje swoje wydania na krążkach, ba pozycje pojawiają się tam nawet wcześniej niż na platformie streamingowej (chociaż osobiście nie sprawdzałem). Jednak nie liczyłbym na polskie wydania.
Wkrótce kolejny tytuł z dubbingiem: https://www.netflix.com/pl/title/801756 … ntent=true
[Jednak nie liczyłbym na polskie wydania.
Szkoda. Chętnie bym kupiła np Little Witch Academia. ^^