Nie jesteś zalogowany.
Kilgur napisał:LordCrane napisał:Kto i kiedy przetłumaczy Armed Girl's Machiavellism ?
masz przetlumaczone na onlinach
Bądźmy poważni.
Gowniana bajka gowniane tlumaczenie wszystko pasuje idealnie
ara ara...
Kilgur napisał:LordCrane napisał:Kto i kiedy przetłumaczy Armed Girl's Machiavellism ?
masz przetlumaczone na onlinach
Bądźmy poważni.
To będzie moje pierwsze tłumaczenie. Liczmy na to, że nie wyjdzie
Edyta: widzę, że kogut już wydał pierwszy odcinek. Nie wiem, czy jest sens dublować. Pożyjemy, zobaczymy.
Ostatnio edytowany przez Yaku4991 (2017-06-17 21:25:27)
Skołuj sobie korektora. Co dwie głowy.
dulu napisał:Kilgur napisał:masz przetlumaczone na onlinach
Bądźmy poważni.
To będzie moje pierwsze tłumaczenie. Liczmy na to, że nie wyjdzie
Edyta: widzę, że kogut już wydał pierwszy odcinek. Nie wiem, czy jest sens dublować. Pożyjemy, zobaczymy.
Jeśli będą prezentować taki sam bądź niższy poziom, to rzeczywiście nie ma sensu.
Gowniana bajka gowniane tlumaczenie wszystko pasuje idealnie
Niccolò to ty szanuj.
Żartowałem, w grobie się przewraca biedak .
Ostatnio edytowany przez LordCrane (2017-06-18 00:04:11)
Przetłumaczy ktoś Skirt no Naka wa Kedamono Deshita?
Planuje ktoś tłumaczenie Made in Abyss?
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
PLanuje ktoś tłumaczenie Centaur no Nayami?
Ktoś planuje Enmusubi no Youko-chan (Fox Spirit Matchmaker) tłumaczyć?
A "Tenshi no 3P!" ktoś ogranie?
Bierze ktoś drugi sezon Owarimonogatari na warsztat?
Zgadnij.
Miłego tłumaczenia
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Shaft napisał:Bierze ktoś drugi sezon Owarimonogatari na warsztat?
Miłego tłumaczenia
Gdybym miał zamiar to tłumaczyć, tobym nie pytał. Dublowanie mi nie przeszkadza
Witam czy istnieje możliwość zrobienia napisów do Macross z 1982r w siedzi znalazłem napisy tylko do 8 odcinka. Nigdzie też nie mogę znaleźć z napisami byłbym wdzięczny jeśli udoiło by się dokończyć te serię.
Ostatnio edytowany przez kirito21 (2017-08-23 15:22:17)
Witam czy istnieje możliwość zrobienia napisów do Macross z 1982r w siedzi znalazłem napisy tylko do 8 odcinka. Nigdzie też nie mogę znaleźć z napisami byłbym wdzięczny jeśli udoiło by się dokończyć te serię.
Klik.
kirito21 napisał:Witam czy istnieje możliwość zrobienia napisów do Macross z 1982r w siedzi znalazłem napisy tylko do 8 odcinka. Nigdzie też nie mogę znaleźć z napisami byłbym wdzięczny jeśli udoiło by się dokończyć te serię.
Klik.
Ten projekt umarl jesli dobrze pamietam jakis czas temu tez szukalem
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2017-08-23 19:54:38)
ara ara...
Hunter Killer napisał:kirito21 napisał:Witam czy istnieje możliwość zrobienia napisów do Macross z 1982r w siedzi znalazłem napisy tylko do 8 odcinka. Nigdzie też nie mogę znaleźć z napisami byłbym wdzięczny jeśli udoiło by się dokończyć te serię.
Klik.
Ten projekt umarl jesli dobrze pamietam jakis czas temu tez szukalem
Miałem go kiedyś wydać jak join, bo robiłem qc i odcinek z recapem (sklejałem sceny) + kilkoma nowymi scenami (dotłumaczyłem te 20-30 linijek), ale ktoś mi tam z tej grupy zabronił, bo miał poprawić timing i tak... przepadł. Gdyby się ktoś zgłosił do timingu, oblukałbym wszystko jeszcze raz i podesłał. Złożylibyśmy i byłby temat zakończony
Jeszcze by ktoś upnąć mógł stare epki, bo nawet ja ich nie mam
Ostatnio edytowany przez Hunter Killer (2017-08-23 20:54:40)
Chciałbym wiedzieć, czy ktoś szykuje się na walkę z absurdem anime "Osomatsu-san 2"?