Nie jesteś zalogowany.
Co wy oglądacie?
Za dużo chińskich bajek.
btw. ten moj link i pewnie caly profil to troll over 40k jesli chodzi o temat, jednak niezbyt dobrze zrobiony, ale coz przez jakis czas w UK mieszkalem tam takie rzeczy to juz norma
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2017-04-19 22:18:36)
ara ara...
...
Nie oglądać.
Nie posłuchałem a szkoda.
Wiem co czujesz...
Ja poszedlem za ciosem
https://www.youtube.com/watch?v=M5lpK1XfHHg
Ciemna strona youtuba odkryta na nowo. Jesteś Twardy.
https://youtu.be/BWLzF4Lc0IE Chociaż z tego, to się trochę pośmiałem XD
Co wy oglądacie?
Fajne są takie żartobliwe filmiki, ale w porównaniu do tego co można znaleźć na youtube, to nic zaskakującego (chyba że ktoś ogranicza się tylko do polskiego youtube).
Mnie zawsze dziwią te łapki w dół. To znaczy pod każdym filmem, gdzie ktoś sobie żartuje, ironizuje i zabawnie prowokuje, to jest ogromna większość łapek w dól.
Ale wiek 10-16 lat wiele wyjaśnia, bo wystarczy czytać komentarze (te pisane na poważnie), żeby zauważyć że takie osoby są większością.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2017-04-20 04:03:13)
Ken tylko trzeba umieć trollować a nie takie badziewie tworzyć. wiele łapek w dół jest za to że jest badziewne. Jeśli kogoś to bawi to gratuluje gustu
Ostatnio edytowany przez Witax (2017-04-20 06:31:28)
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Kenshiro tylko trzeba umieć trollować a nie takie badziewie tworzyć.
Jeśli ktoś się nabiera na coś tak oczywistego, bierze na poważnie żarty, prowokacje, celowe robienie błędów, to jest tępym ludzikiem i tyle. Czytaj komentarze to sam zauważysz.
Jestem pewien że to prawie same ograniczone dzieciaki piszą te komentarze i dają łapki w dół.
Zresztą nie tylko pod tymi filmikami, ale pod każdym którego nie rozumieją, lub dana osoba zachowuje się inaczej niż by chcieli.
Albo ktoś o kimś zrobi filmik, że dana osoba kupuje suby. To wystarczy żeby głupie bachory uważały, że dana osoba faktycznie kupuje suby.
A konkretne dowody? Ich to nie obchodzi, bo są zbyt tępi żeby coś takiego wymagać.
wiele łapek w dół jest za to że jest badziewne. Jeśli kogoś to bawi to gratuluje gustu
Co innego dawać łapki bo badziewne, ale rozumiesz o co w tym chodzi. Tam większość osób nie rozumie.
Już wcześniej podawałem linki do innych filmików. Pomyśl że oni nie rozumieją gdy ktoś nawet żartuje w sposób oczywisty, a co dopiero byłoby, gdyby bardziej się kamuflował.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2017-04-20 07:39:30)
Tom, ja tylko przypomnę, że raz dostałeś bana za zmienianie cytowanej treści. Radzę tego nie powtarzać.
Ja proponuję bana za zmienianie nicków bez pozwolenia.
Mam nadzieję, że to się nie powtórzy.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2017-04-20 13:01:13)
Nie pyskuj, tom, zwłaszcza że to przecież ty zacząłeś je zmieniać.
Zamieszczam jako ciekawostkę, bo może ktoś nie widział.
Teledysk 12 latki.
Zamieszczam jako ciekawostkę, bo może ktoś nie widział.
Teledysk 12 latki.
Ciekawostke w sensie ze dzieki obrobieniu materjalu w studio brzmi on jak 100 tys innych popstarow
Tu masz kogos kto ma talent, dziewczyna gra od dawna, na yt sa jej amatorskie wystepy z 2012 roku (miala lat 10?), a w tamtym roku dala pierwszy "profesionalny" koncert majac 13 lat
https://www.youtube.com/watch?v=0xDAjGv5Cwc
https://youtu.be/H6hSinaP7y4
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2017-05-14 18:57:47)
ara ara...
Ciekawostke w sensie ze dzieki obrobieniu materjalu w studio brzmi on jak 100 tys innych popstarow
Dobry teledysk i fajna piosenka z 2015 roku.
Ale głównie chodziło mi o to, że nie rozpoznasz ją po wyglądzie. Bo niby która z dziewczyn występujących w tym teledysku ma 12 lat? : )
Wygląda jak dorosła, a do dorosłości sporo jej brakuje. Obecnie ma 14 lat.
Wygląda jak dorosła, a do dorosłości sporo jej brakuje.
Idź do okulisty. Toć od razu widać, która to na pewno jeszcze dziecko. Rozumiem, gdybyś spotkał 13-latkę z dużymi bimbałami i grubym makijażem. Sam nie potrafiłem zgadnąć, że jedna taka ma 13 lat. Ale to? Ani ładne, ani zgrabne. Typowe dziecięce chuchro.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2017-05-14 22:30:00)
Kilgur napisał:Ciekawostke w sensie ze dzieki obrobieniu materjalu w studio brzmi on jak 100 tys innych popstarow
Dobry teledysk i fajna piosenka z 2015 roku.
Ale głównie chodziło mi o to, że nie rozpoznasz ją po wyglądzie. Bo niby która z dziewczyn występujących w tym teledysku ma 12 lat? : )
Wygląda jak dorosła, a do dorosłości sporo jej brakuje. Obecnie ma 14 lat.
Wiem ze zyjesz w swiecie bajek wiec taki tips https://pl.wikipedia.org/wiki/Makija%C5%BC
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2017-05-14 22:38:28)
ara ara...
Dziewczyna zdecydowanie nie wygląda na 12 lat. Prawie nie do odróżnienia od 18 latki w tym teledysku.
Jedynie przy końcu teledysku (scena tańca) wydaje się, że jest młodsza.
Toć od razu widać, która to na pewno jeszcze dziecko.
Nie mówię że pomylisz ją na pewno z dorosłą, ale raczej nigdy się nie domyślisz, że ma tylko 12 lat.
Ale to? Ani ładne, ani zgrabne. Typowe dziecięce chuchro.
Ona nazywa się Kendall Vertes. Jest piękna bez najmniejszych wątpliwości i z dzieckiem ma niewiele wspólnego.
Jest świetna w tańcu, a odnośnie śpiewania to można dyskutować.
Wiem ze zyjesz w swiecie bajek wiec taki tips https://pl.wikipedia.org/wiki/Makija%C5%BC
No weź nie ośmieszaj się.
Po pierwsze nic o mnie nie wiesz, a po drugie tipsy to mogę tobie udzielać. Nie odwrotnie.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2017-05-14 23:34:24)
mogę dla ciebie
A co to za forma?
Nie mówię że pomylisz ją na pewno z dorosłą, ale raczej nigdy się nie domyślisz, że ma tylko 12 lat.
Pierwsza moja myśl była taka, że ma 12-13 lat i mówię to z perspektywy kobiety, więc nie wiem, może to ty nie chcesz myśleć, ile dziewczynki, które wpadają ci w oko, mają lat?
Ty dulowaty userze!
Raczej nie chce myśleć, lepiej nie drążyć tematu, bo jeszcze policja tu wjedzie.
On się zbliża...
Podobnie jak Kenshiro dałbym jej więcej lat, urodą się nie wyróżnia, toż to jeszcze dziecko. Poza tym... 12 lat i od pasa do biustu nago. A potem się ludzie dziwią, że gwałty na młodych. Sam utwór nic specjalnego.