Nie jesteś zalogowany.
No ja się już drugi raz dałem nabrać, że jednak coś z tego będzie.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Naiwniak. Ale spokojna głowa, to nie mój target.
A jakie anime polecacie podobne do Akame ga Kill? Anime podobne pod kątem fabuł lub postaci.
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
Incest to był w OreImo, a tutaj nie ma między nimi więzów krwi, więc trudno tak to nazwać.
GG: 1677958
Jak coś, to nie ma sensu oglądać Eromanga Sensei.
W czwartym odcinku już kończy się humor i wjeżdża incest.
Dziedzictwo kulturowe, czego chcesz.
Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect.
Kamiyan3991 napisał:No ja się już drugi raz dałem nabrać, że jednak coś z tego będzie.
Incest to był w OreImo, a tutaj nie ma między nimi więzów krwi, więc trudno tak to nazwać.
To tylko wymówka pewnie potem okaże się że jednak prawdziwa
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Kamiyan3991 napisał:No ja się już drugi raz dałem nabrać, że jednak coś z tego będzie.
To jest jego siostra przyrodnia (córka od strony matki, a główny bohater jest synem od strony ojca). Przynajmniej tak pisali na MAL-u.
Z innej beczki – zauważyliście, że gry Cygames dostają wyjątkowe dobre adaptacje? Granblue czy Bahamut to zupełnie inny poziom niż np. adaptacje gier Bandai (GE/Zestiria).
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2017-05-06 21:10:42)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
ill napisał:Kamiyan3991 napisał:No ja się już drugi raz dałem nabrać, że jednak coś z tego będzie.
To jest jego siostra przyrodnia (córka od strony matki, a główny bohater jest synem od strony ojca). Przynajmniej tak pisali na MAL-u.
przyrodni brat, przyrodnia siostra, przyrodnie rodzeństwo «brat, siostra, rodzeństwo mające wspólną z kimś matkę a innego ojca lub wspólnego ojca a inną matkę»
Przecież to się wyklucza... Czy może ojciec córki i matka syna to ta sama osoba? Zmieniła płeć? Jest obojnakiem? Aż chce się zacytować twojego klasyka "iksde".
Ona jest jego przybraną siostrą...
Dobra, coś zamotałem. iksde
Jednak po prostu to są dzieci rodziców z poprzednich małżeństw.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Dzieje się coś, co było oczywiste - w końcu to Fushimi Tsukasa-sensei, LOL
Dokładnie. BTW, inseki też spoko XD
Moim zdaniem jeden z najlepszych/wiarygodnych rankingów oddających co było wtedy w Japonii popularne
https://jlist.com/blog/featured/32-year … -rankings/
Gdzie ty znajdujesz takie pierdoły?
Gdzie ty znajdujesz takie pierdoły?
Eee, na fejsbooku od znajomych
dulu napisał:Gdzie ty znajdujesz takie pierdoły?
Tłumaczenie w stylu "ma ktoś link, kolega pyta"?
Ty dulowaty userze!
Swoją drogą, Re:Creators ma duże szanse w plebiscycie na najgorzej napisany scenariusz roku. Takiego zagęszczenia gwałtów na logice dawno nie widziałem. A myślałem, że to Aldnoah był fabularną kaleką. W sumie to samo studio.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
max-kun napisał:dulu napisał:Gdzie ty znajdujesz takie pierdoły?
Tłumaczenie w stylu "ma ktoś link, kolega pyta"?
Też to dostałem w newsletterze od tego sklepu, bo kiedyś tam kupiłem VN Steins;Gate
Nie wiem, co o tym myśleć.
Gundam Twilight AXIS za długie to nie będzie...
O co w ogóle chodzi z tymi wszystkimi seriami z "Re:"?