Nie jesteś zalogowany.
Dzisiaj przybyła pierwsza część z The Grisaia Trilogy - VN z KS
Pokaż spoiler
Bardzo mi się podoba wyraz twarzy tej dziewczyny po lewej stronie od góry. W ogóle cała grafika.
Szkoda jednak, że Grisaia mimo, że po angielsku to nadal z cenzurą.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2016-02-05 20:50:57)
No nie żartuj, przecież była niezła gównoburza, kiedy oni po ciągłym unikaniu odpowiedzi podczas kampanii o wersję gry powiedzieli zaraz po niej, że niestety muszą zrobić z cenzurą fizyczne. Nawet otworzyli na tydzień możliwość zwrotu pieniędzy, jeśli ktoś chciał. I wtedy właśnie, o ile się nie mylę, poszło info o patchu. Ale najwyraźniej jakoś się jeszcze dogadali z kickstarterem z wersją cyfrową i być może plan poszedł w piach. Więc z tym "od razu" to żeś lekko poleciał.
Jeśli coś pokierdoliłem to zwracam honor, ale jestem prawie o tym przekonany. Niemniej miło byłoby dostać tego patcha, bo wychodzenie z założenia, że ci z fizyczną mogą sobie stargać przecież pirata bez cenzury, jest takie se.
Ostatnio edytowany przez reddd (2016-02-05 21:07:45)
Dawno się niczym nie chwaliłem, więc parę ciekawszych:
No nieźle Hunter Killer.
Jak zobaczyłem te wydania "Madoki", to aż wypieków dostałem
Tak samo z Clannad-em.
Szkoda, że nie mam wystarczającej ilości pieniędzy na kupno tych "dobroci".
Szczerze to nie mam nawet odtwarzacza BR. Jedynie leciwe DVD w PC :-/
Osobiści mam tylko 3 tomową mangę "Puella Magi Madoka Magica" wydania Waneko
Ostatnio edytowany przez Antarctic (2016-08-14 21:47:43)
Mały update moich śmieci. Kolekcja LN zaczyna powoli nabierać rumieńców:
I animu, którego nie mogłem sobie odmówić:
+ czekam na płytkę Non Stop Mega Mix z pierwszego sezonu
Dawno nic nie wrzucałem, a trochę tego doszło w sumie. Pomyślałem, że dam jakąś perełkę, bo w sumie mi się fotek wszystkiego robić nie chce. Chyba że tam chcecie itd. No to się przemogę, he he.
Najładniejsze wydanie, jakie moje oczy widziały
Waży cholerstwo prawie 6 kg. To nie jest jakiś gówniany plastik. Jakaś firma im to wytwarzała przez 4 miechy
W środku digipacki z płytami - seria na BD, oczywiście i pocztówki.
Mało? Mamy artbook wielkości płyty winylowej - ponad 200 stron grafik i opisów.
To pierwsza wersja ekranizacji mangi, gdyby się ktoś zastanawiał.
Jezu toć to skarb.
Tak z ciekawości ile za taki bajer?
O jasny CH! Również z ciekawości - gdzie się zaopatrujesz? CD-Japan, Play-Asia? Coś innego?
/AS
Ostatnio edytowany przez jpgamingpl (2017-01-19 22:37:03)
Spodobało Ci się nasze tłumaczenie? Zajrzyj na jp-gaming.pl lub polub nas na Facebooku!
To jest wydanie angielskie, więc wszelkie strony importujące rzeczy z Japonii odpadają.
Alltheanime lub amazon.
Ceny na PW jak już (wysłane). Trafiłem bardzo tanio, ale pewnie znajdą się tacy, którzy powiedzą, że to drogo - nie chce rozpoczynać takich wątków
Tak, wydanie UK. Kupione na Zavvi.com, gdy był pre-order z obniżoną ceną
Ostatnio edytowany przez Hunter Killer (2017-01-19 23:04:14)
Kolejny update mojej badziewnej kolekcji. Przy okazji odkopałem ten sam regał w wersji z 2014. Trochę robi wrażenie.
Widok ogólny v3
Dla porównania z 2014
Tak patrze, że ścianę pomalowałeś od nowa, chyba .
Tyle pieniędzy zmarnowane, a ile fajków i wódy by za to nakupił, i na jakieś marihuanen by jeszcze zostało. Tak se na szybko przemnożyłem, że Ty tam masz na tym regałku z 15k peelenów najmniej. Szanuję. Ja się dopiero zaczynam w to bawić i się nie dziwię, że ludzie narzekają jak to naród stroni od czytania, gdyż wbrew pozorom to jest dość drogi sport.
Hehe, jakbym wygrał w Totka, to też bym sobie taką półeczkę postawił
Zabiłbym za twoje GTO.