Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Kupuje.
Panie, jak pan nie biere, to ja biere.
Bez Białostocczyzny nie ma ojczyzny!
W sumie, to nie tylko ta, jeszcze te będą na steamie. Tales of Berseria, One Piece: Burning Blood i jeszcze oczywiście God Eater 2 i naturalnie wszystkie u mnie wylądują xD
I zapomniałem dodać, One Piece Burning Blood też wychodzi na to, że ma być po polsku Widać, ze Polska zaczyna być zauważana w tych kręgach. Trailer KLIK
Ostatnio edytowany przez Spaiki (2015-12-22 00:34:26)
Fajnie, że będą polskie napisy, ale europejskie wydanie tylko z angielskimi głosami.
Fajnie, że będą polskie napisy, ale europejskie wydanie tylko z angielskimi głosami.
Stawiam na 5 dni, a pojawi się fanowska poprawka z japońskimi głosami.
Już od dawna powstają projekty "undub", czyli przywracanie oryginalnych głosów w grze. Wiele gier na PSP doczekało się przywrócenia jedynego słusznego języka aktorów gier jRPG.
Na PC to nie będzie z tym problemu Gorzej z wersją na PS4 czy Vitę.
Cóż, konsole nigdy nie były sympatyczne dla gracza, ale wiadomo, nie trzeba martwić się wymaganiami, ale to kosztuje płynność, rozdzielczość i brak właśnie modów, więc nawet tak prostej rzeczy jak języki, to mają problemy. Pomijając wykorzystywane kontrolery, PC nie ma praktycznie w tym segmencika ograniczeń No ale konsole mają całkiem przyzwoite exy, co mnie zmusiło obecnie do kupienia ps4 xD Ale główną platformą u mnie zawsze jest PC
Ostatnio edytowany przez Spaiki (2015-12-23 22:31:30)
Umie ktoś w Resurrection robić kombosy? Mam wersję PC i na razie ograniczam się do napieprzania w lewy przycisk i devourów na prawym. Za to na Jutubie widziałem, że ludzie robią tam jakieś kombinacje różne. Szczególnie te największe bronie mają ostre ciśnienie w łapie.
???
Stawiam na 5 dni, a pojawi się fanowska poprawka z japońskimi głosami.
Nie ma takiej potrzeby, bo angielski dub jest lepszy od oryginału. To samo w anime, gdzie amerykańskie BD bije na głowę japońskie.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
God Eater: Resurrection – skończone. Gierka całkiem spoczna, chociaż mogli dać więcej misji fabularnych, no i mogłaby być dłuższa. Generalnie widać, że to tylko taka przymiarka do Bursta. Chociaż style predatora były bardzo prawilne (w Burście ich niestety nie ma).
God Eater 2: Rage Burst – dopiero walczę, ale już trochę godzin na liczniku jest. Generalnie mamy tutaj poprawione wszystkie wady poprzedniczki, m.in. zdecydowanie solidniejszy i dłuższy wątek fabularny, lepiej zrobione walki, więcej mechaniki, dużo ciekawych nowych postaci, no i blood arty/rage (to drugie dopiero przede mną), która absolutnie wymiatają i umilają rozrywkę. Aha, mocno polecam granie kosą, bo to istna rzeź i czujesz, że masz tego skilla (przy innych broniach nie ma tyle zabawy).
Aha, powtórzę się – polecam nawet nie próbować przywrócić oryginalnej ścieżki w grze (nie wiem nawet, czy to w ogóle możliwe przy Denuvo). Angielski dubbing wymiata. Ba, moim zdaniem jest o niebo lepszy od tych powtarzalnych, chińskich głosów. Ogólnie czuć, że nie szczędzili grosza na aktorów. W sumie podobnie jest z anime, ale Aniplex dobrał innych aktorów (o dziwo), więc growy dubbing nadal góruje.
W skrócie – zdecydowanie polecam, szczególnie Bursta (gierki są zresztą do kupienia w zestawie, cracki od CPY też dostępne). To tyle.
Aha, aha, jeśli ktoś nie oglądał anime, to może sobie darować, bo to ma akurat mało wspólnego z grami. Z drugiej strony nie jest aż tak złe, więc dla samych scen akcji/muzyczki można obejrzeć. Ale fabularnie to tak naprawdę tylko Burst się liczy, czyli dwójeczka.
PS: Ciel best girl.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2017-03-25 21:04:33)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Strony 1