Nie jesteś zalogowany.
2) Ciągle walczymy o dołączenie naszego kanału do sieci kablowych, jednak napotkaliśmy na różnego rodzaju opór. Z niektórymi nadawcami trwają negocjacje, część nadawców, szczególnie tych większych, zwyczajnie ignoruje nasze oferty (najwyraźniej uznając, że taki kanał nie zainteresuje widzów ich kablówek), spotkaliśmy się jednak też z opinią, że seriale emitowane na naszej antenie są... zbyt brutalne, jak na kanał dla dzieci i młodzieży.
Poza tym UPC ich nie chce.
spotkaliśmy się jednak też z opinią, że seriale emitowane na naszej antenie są... zbyt brutalne, jak na kanał dla dzieci i młodzieży.
Jeszcze jak
Ostatnio edytowany przez Dennoss (2017-03-09 17:41:55)
Gdyby to był kanał należący do kogoś znanego (na przykład Sony), to na pewno pojawiłby się w większości kablówek, a tak to niestety.
Czyli nc+/polszmat #nigdy? Dlatego pisałem, że trzeba było się skumać z AXN, a nuż by się zainteresowali
Ale by było zajebiście, gdyby Canal+ się zainteresował chińskimi bajkami. Kiedyś puszczali F/Z prawilnie z samymi napisami. Szkoda, że dowiedziałem się o tym po fakcie Na jakimś chomiku można zobaczyć, jak to wyglądało.
Ostatnio edytowany przez Dennoss (2017-03-09 18:56:53)
2x2 TV napisał:2) Ciągle walczymy o dołączenie naszego kanału do sieci kablowych, jednak napotkaliśmy na różnego rodzaju opór. Z niektórymi nadawcami trwają negocjacje, część nadawców, szczególnie tych większych, zwyczajnie ignoruje nasze oferty (najwyraźniej uznając, że taki kanał nie zainteresuje widzów ich kablówek), spotkaliśmy się jednak też z opinią, że seriale emitowane na naszej antenie są... zbyt brutalne, jak na kanał dla dzieci i młodzieży.
Skąd to wiesz? Masz jakieś źródło czy tak tylko wnioskujesz na podstawie faktów?
Skąd to wiesz? Masz jakieś źródło czy tak tylko wnioskujesz na podstawie faktów?
https://www.facebook.com/telewizja2x2/p … 6437802992
https://www.facebook.com/telewizja2x2/posts/1658346437802992?comment_id=1658401927797443&reply_comment_id=1658485344455768&comment_tracking=%7B"tn"%3A"R9"%7D
"Nie chce" to może na wyrost - dostali ofertę, ale się nie ustosunkowali; u tak dużego gracza proces decyzyjny następuje wiele szczebli wyżej i jak już się zdecydują, to kanał może dawno przestać nadawać (tak jak było z kaszubskojęzycznym CSB TV) lub zmienić profil na reklamowo-telezakupowy. Trzeba ciułać po mniejszyć i liczyć na szczęście.
Dziwne uczucie, gdy ktoś linkuje do odpowiedzi na Twojego (mojego) posta - w końcu to ja zapytałem "Jak negocjacje z UPC"
Pokaż spoilerCiekawe, kiedy zbankrutują
Ja im jednak dobrze życzę. Każdy kto promuje anime w Polsce, to robi coś dobrego.
Nic dziwnego ze nikt ich nie chce. Pewnie dostaja cos w tym stylu "Nowy kanal z bajkami? Zobaczmy ...eee... Nie dziekujemy nie bedziemy puszczac takich zeczy w naszej telewizji":) A na serio kto oglada telewizjie? ja nie ogladalem juz chyba z 8 lat...
"po winstalowaniu wszystko dziala samoczynnie i nie mozna tego zatrzymac..."
A na serio kto oglada telewizjie?
Więcej niż myślisz.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Gdyby wiedzieli, że to nie bajki lecz anime, to może nie odrzuciliby tej oferty.
Chodzi o to, że kanałów z bajkami jest mnóstwo, a tych które emitują anime, to nie ma, więc mowa o czymś nowym.
Więcej niż myślisz.
Największą widownię zapewne stanowią starsi ludzie (babcie i dziadkowie). Również fani różnych serialów czy gówienek z rodzaju "Szpital", "Szkoła" i wszelkie podobne.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2017-03-11 18:08:33)
Gdyby wiedzieli, że to nie bajki lecz anime, to może nie odrzuciliby tej oferty.
Hehe, jasne.
Kenshiro napisał:Gdyby wiedzieli, że to nie bajki lecz anime, to może nie odrzuciliby tej oferty.
Hehe, jasne.
Oj tam, na żartach się nie znasz?
Skoro tak się sprawy mają, to już chyba lepiej by było, gdyby postawili na streaming online
Skoro tak się sprawy mają, to już chyba lepiej by było, gdyby postawili na streaming online
I konkurować z Netflixem? Najlepiej by było jakby z Netflixem dogadali.
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Dennoss napisał:Skoro tak się sprawy mają, to już chyba lepiej by było, gdyby postawili na streaming online
I konkurować z Netflixem? Najlepiej by było jakby z Netflixem dogadali.
No, tak byłoby dla nich najlepiej.
Już w najbliższą sobotę o 18:00 startujemy z nowym serialem - Flip Flappers: Fantazja vs. świat!
źródło/sos: https://www.facebook.com/telewizja2x2/v … 835734752/
Aby wyprzedzić pytania od razu napiszę, że kiedyś wyemitowano tylko jeden odcinek, a dubbingowanie pozostałych zostało ukończone w tym miesiącu. Podali też gdzieś w komentarzach, że może wydadzą to też na DVD,
Ostatnio edytowany przez miriamel (2017-04-23 23:03:55)
Szkoda, że zapowiedź wrzucili na fb zamiast youtube. Jakby ktoś miał wstręt to dorzucam alternatywne źródło Dubbingu jak na lekarstwo, a i tak te "odsuń się" wydaje się za długie w danej scenie.
2x2 TV - Flip Flappers Fantazja vs. świat! [zippyshare]
Jeszcze nie zakopaliście tego tematu? Przecież i tak nikt nie ma dostępu do tego kanału.