Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam WAS
Mam taki problem,
pracowałam w pewnej firmie kilka lat. Niestety w tym roku firma ogłosiła upadłość.. Pracodawca zalega mi dwie pensje. Nie odzywa się nie odbiera telefonów a ja jestem w kropce. Co mam robić?
Na poważnie pytasz o takie rzeczy na forum o bajkach? To jest kwestia prawna zależna od umowy i wielu innych czynników. Do prawnika leć lub na forum prawne.
Na poważnie pytasz o takie rzeczy na forum o bajkach? To jest kwestia prawna zależna od umowy i wielu innych czynników. Do prawnika leć lub na forum prawne.
To je bot, tego nie ogarniesz.
Znajomy ma podobną sytuację. Powiem tak: o kasie zapomnij. Sprawa będzie się ciągnąć w nieskończoności. Także lepiej to przeboleć i odpuścić.
Panstwowa Inspekcja Pracy
ara ara...
Na poważnie pytasz o takie rzeczy na forum o anime?
Anime to nie mniej poważny temat, niż jakaś egzekucja długów.
To jest kwestia prawna zależna od umowy i wielu innych czynników. Do prawnika leć lub na forum prawne.
Popieram.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2017-03-06 20:28:37)
marek2fgc napisał:Na poważnie pytasz o takie rzeczy na forum o anime?
Na poważnie pytasz o takie rzeczy na forum o bajkach?
Pierwsze ostrzeżenie.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2017-03-06 19:48:53)
Kenshiro napisał:marek2fgc napisał:Na poważnie pytasz o takie rzeczy na forum o anime?
marek2fgc napisał:Na poważnie pytasz o takie rzeczy na forum o bajkach?
Pierwsze ostrzeżenie.
Mój cytat też kiedyś tak samo zmienił
Któryś z punktów regulaminu zabrania podmieniania słów w cytowanej wypowiedzi?
Ostatnio edytowany przez SoheiMajin (2017-03-06 21:16:53)
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Któryś z punktów regulaminu zabrania podmieniania słów w cytowanej wypowiedzi?
Niespecjalnie.
Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect.
W zasadzie zwyczaj nawet dopuszcza podmienianie, biorąc pod uwagę np. zwykłe fix'd.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Jak dla mnie takie zachowanie jest łamaniem netykiety, będącej pochodną norm obyczajowych, a więc wtedy mamy do czynienia z nieprzestrzeganiem postanowienia I. 6.
Któryś z punktów z Gazety Wyborczej zabrania podmieniania słów w cytowanej wypowiedzi?
Dalej uważasz, że musi to być ujęte w regulaminie? Zmienianie czyjejś wypowiedzi podczas cytowania jest pozbawione sensu. Chociaż w tym przypadku moim zdaniem jest to lekkie czepialstwo, ponieważ podkreślił słowo, które podmienił.
Chociaż w tym przypadku moim zdaniem jest to lekkie czepialstwo, ponieważ podkreślił słowo, które podmienił.
Ja podkreśliłem i pogrubiłem w swoim poście, a potem Kenshiro podkreślił i pogrubił to słowo tak samo jak ja. Wcześniej było identycznie sformatowane jak reszta zdania.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2017-03-07 00:09:23)
>problemy pierwszego świata
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Widzę, że robi się bezsensowny SPAM. Jak komuś nie podoba się moje wytłumaczenie, to zapraszam do stworzenia nowego wątku.
A tymczasem temat zamykam.
Strony 1