Nie jesteś zalogowany.
Ciężko nazwać to wpadką, bo dla mnie to jest równoznaczne z "dostarczono", które pojawia się obok SMS-a.
dokładnie tak jest. napis zmienia pozycję za każdym razem, gdy zielony dymek przesuwa się do góry.
innymi słowy - it's not a bug, it's a feature...
Ciężko nazwać to wpadką, bo dla mnie to jest równoznaczne z "dostarczono", które pojawia się obok SMS-a. Chyba że ten napis pojawia się tylko przez 1 klatkę lub niezależnie od zielonego dymka.
Jest normalnie, ale to wygląda totalnie bez sensu i zlewa się z tłem. Zresztą to ekran telefonu, więc to powinno mieć jakiś osobny dymek czy coś.
Generalnie podobne dziwactwo widziałem nie tak dawno w Sousei no Onmyouji.
I teraz zastanawiam się, czy to w obu przypadkach: wpadka, pośpiech, zamierzony efekt czy może po prostu zwykły troll?
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
I teraz zastanawiam się, czy to w obu przypadkach: wpadka, pośpiech, zamierzony efekt czy może po prostu zwykły troll?
Prezent dla Kamiyana.
Anime Yuri on ice
Odcinek 1
Czas: 12:26 według HS
Na obrazku jest Rosjanin, ale flaga i napisy mówią, że jest Bułgarem.
https://cdn.discordapp.com/attachments/ … /flaga.png
Edycja:
Chyba że te zawody są w Bułgarii.
Ostatnio edytowany przez Lenrok (2016-10-06 20:57:23)
Sam zaliczyłeś wpadkę.
Podczas odrodzenia Orochimaru ten wchłoną swoją chakrę z Kabuto (kiedy ten był pod wpływem Izanagi) i przywrócił go bardziej do ludzkiej formy. Niestety ktoś o tym zapomniał.
Ostatnio edytowany przez Gerard (2017-02-10 13:37:22)
Z ciekawości odkopałem tego czapka- końcówka 593 gdyby to kogoś interesowało.
Kuzu no Honkai 05 - podróż w czasie:
Podczas odrodzenia Orochimaru ten wchłoną swoją chakrę z Kabuto (kiedy ten był pod wpływem Izanagi) i przywrócił go bardziej do ludzkiej formy. Niestety ktoś o tym zapomniał.
Pokaż spoiler Naruto Shippuuden 479
Nic nowego. Zarówno w mandze, jak i anime była masa wpadek Zresztą cała ta wojna to była mega wpadka...
Kuzu no Honkai 05 - podróż w czasie:
Pokaż spoiler 19:56Pokaż spoiler 20:27
Czujne oko
Kuzu no Honkai 06
Ostatnio edytowany przez Dennoss (2017-02-17 03:03:57)
Long Riders!, odcinek 02.
Ato wa wakai mono ni makaseru.
Long Riders! 04
Dobra pomimo okularów ślepy jestem, co tu za wpadkę podałeś???
Na pewno zmiana koloru naczyń w zależności od ujęcia oraz zdaje mi się, że na jednym screenie miska lewituje (ale możliwe, że ta dziewczyna trzyma ją w jednej ręce).
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
A nie chodziło o magicznie rosnące włosy? Choć może kwestia perspektywy.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Strzelam, że chodzi (również) o znikający i pojawiający się czarny rękaw u czarnowłosej.
Kolor naczyń i rękaw Aoi (czarnowłosej).
Ato wa wakai mono ni makaseru.