Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Siema
Ktos mnie jeszcze tutaj pamieta?
Anyway, potrzebuje waszej pomocy. Szukam jakiegos zrodla, zeby sciagnac cala serie Prince of Tennis. Dawno juz nic nie sciagalem, a moje stare stronki z torrentami juz nie zyja.
Zatem licze na was!
Dzieki z gory.
Siema
Anyway, potrzebuje waszej pomocy. Szukam jakiegos zrodla, zeby sciagnac cala serie Prince of Tennis. Dawno juz nic nie sciagalem, a moje stare stronki z torrentami juz nie zyja.
Zatem licze na was!
Dzieki z gory.
Nie kłam, że żyjesz!
Cześć. Prosisz, masz
DDL
Dzieki bardzo za pomoc.
cieslak napisał:Siema
Zatem licze na was!
Dzieki z gory.
Nie kłam, że żyjesz!
Hahaha, bodzio, az mi sie oczy mokre zrobily. Zyje, zyje i mam sie dobrze. Siedze w Dublinie i jakos leci. Ty ciagle tlumaczysz? Ja to nawet nie pamietam, kiedy ostatni raz ogladalem jakies anime.
bodzio napisał:Nie kłam, że żyjesz!
Hahaha, bodzio, az mi sie oczy mokre zrobily. Zyje, zyje i mam sie dobrze. Siedze w Dublinie i jakos leci. Ty ciagle tlumaczysz? Ja to nawet nie pamietam, kiedy ostatni raz ogladalem jakies anime.
Złośliwi twierdzą, że moje tempo tłumaczenia poddaje w wątpliwość to, czy dożyją ukończenia serii.
Byłoby znacznie prościej, gdybyś wysłał ludziom po pigułce nieśmiertelności.
Lol, zostaniesz tutaj do konca zycia, bodzio. A jak reszta? Sagiri, slymsc czy Quithe?
Lol, zostaniesz tutaj do konca zycia, bodzio. A jak reszta? Sagiri, slymsc czy Quithe?
Dziewczyna zniknęła, Q również. Tylko slymsc wiecznie żywy.
Strony Poprzednia 1 2