Nie jesteś zalogowany.
Yuuki Yuuna wa Yuusha de Aru: Yuusha no Shou już w październiku 2017
http://www.animenewsnetwork.com/daily-b … er/.111313
Z aktualnie wychodzących anime oglądam tylko:
Masamune-kun no Revenge
Ao no Exorcist: Kyoto Fujouou-hen
Hand Shakers
Sousei no Onmyouji (nadrabiam)
Co w tym sezonie oprócz tego warto zacząć?
BTW, wie ktoś może, które suby do Little Witch Academia lepsze, od Asenshi czy Eraser?
Masamune-kun no Revenge
Hand Shakers
Sousei no Onmyouji (nadrabiam)Co w tym sezonie oprócz tego warto zacząć?
BTW, wie ktoś może, które suby do Little Witch Academia lepsze, od Asenshi czy Eraser?
Możesz dać szansę: Kuzu no Honkai, ACCA: 13-ku Kansatsu-ka, Chain Chronicle: Haecceitas no Hikari, i oczywiście 2 sezon Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu [o ile widziałeś 1 sezon].
Youjo Senki i ACCA 13. Obie baje będą walczyć o tytuł anime sezonu (nie licząc kontynuacji).
A eraser lepsze, chociaż mają gówniany obraz (przynajmniej w pierwszym epie). Tłumaczenia Asenshi unikać w LWA.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2017-01-21 19:30:52)
Masamune-kun no Revenge
Hand Shakers
Sousei no Onmyouji (nadrabiam)
Oprócz dwóch pierwszych wymieniłeś same raki (nawet nie wiem, który większy, ale chyba Szejkersi).
Dobre jest jeszcze Chain Chronicle, no i chyba KonoSuba (właśnie oglądam pierwszy odcinek drugiego sezonu i czuć, że to już nie jest takie dobre, ale ujdzie).
Jeszcze pierwszy odcinek Kuzu no Honkai był w miarę ciekawy, ale przerysowane to strasznie.
Ponoć Chaos;Child też strawne, ale jeszcze nie oglądałem (i ponoć lepiej nie oglądać prequela).
A tak z innych sezonów to jeszcze Tales of Zestiria (teraz jest drugi cour), chociaż to głównie leci na mocnej grafice. No i na Rose.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Oprócz dwóch pierwszych wymieniłeś same raki (nawet nie wiem, który większy, ale chyba Szejkersi).
Uwierz mi, że w tym plebiscycie wygrywa Sousei
Osobiście w tym sezonie "wyczekuje" :
Youjo Senki
Urara Meirochou
Masamune-kun no Revenge
Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo! 2
Little Witch Academia
"Zobaczymy co z tego będzie":
Tales of Zestiria the X
Rewrite: Moon and Terra
Seiren
Chain Chronicle: Haecceitas no Hikari
"Dla zabicia czasu"(jak kompletnie nudzę się):
Schoolgirl Strikers: Animation Channel
Hand Shakers
Akiba's Trip The Animation
i na razie odpuszczam ale kiedyś "strawię" :
Kuzu no Honkai
Fuuka
ACCA 13
W porównaniu do poprzedniego sezonu BARDZO bogato.
Ostatnio edytowany przez kantror (2017-01-21 20:58:41)
Co serii ; to albo się lubi, albo nienawidzi, bo gęsty klimat jest...
Youjo Senki od samej zapowiedzi wyglądało mocno i takie jest...
Masamune, animu o zemście, ale już chyba widać jak się skończy
~Kami, zobacz drugi epek Konosuby
Acca jak dla mnie rozczarowanie, ale to pewnie przez setting, gdzie fajki są passe
kuru napisał:Z aktualnie wychodzących anime oglądam tylko:
Masamune-kun no Revenge
Hand Shakers
Sousei no Onmyouji (nadrabiam)Oprócz dwóch pierwszych wymieniłeś same raki (nawet nie wiem, który większy, ale chyba Szejkersi).
Dobre jest jeszcze Chain Chronicle, no i chyba KonoSuba (właśnie oglądam pierwszy odcinek drugiego sezonu i czuć, że to już nie jest takie dobre, ale ujdzie).Jeszcze pierwszy odcinek Kuzu no Honkai był w miarę ciekawy, ale przerysowane to strasznie.
Ponoć Chaos;Child też strawne, ale jeszcze nie oglądałem (i ponoć lepiej nie oglądać prequela).
A tak z innych sezonów to jeszcze Tales of Zestiria (teraz jest drugi cour), chociaż to głównie leci na mocnej grafice. No i na Rose.
Nie chce mi się wybierać bo pisze z padłofona, ale drugi odcinek konosuby wydaje mi się lepszy. Nawet coś się zaśmiałem.
No nawet lepszy był, ale to już trochę nie to.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Z okazji 25 lecia zapowiedziano 4 sezon Sailor Moon Crystal
https://www.animenewsnetwork.com/news/2 … el/.111437
Ostatnio edytowany przez max-kun (2017-01-25 13:43:00)
Z okazji 25 lecia zapowiedziano 4 sezon Sailor Moon Crystal
https://www.animenewsnetwork.com/news/2 … el/.111437
Hmm... Niech mnie ktoś poprawi, jeśli się mylę. Pierwsze 2 sezony to była inna wersja oryginalnej serii, a kolejne to kontynuacji "R"?
max-kun napisał:Z okazji 25 lecia zapowiedziano 4 sezon Sailor Moon Crystal
https://www.animenewsnetwork.com/news/2 … el/.111437Hmm... Niech mnie ktoś poprawi, jeśli się mylę. Pierwsze 2 sezony to była inna wersja oryginalnej serii, a kolejne to kontynuacji "R"?
To nie była inna wersja tylko wierna/prawdziwa adaptacja historii z mangi [bez fillerów itp]. Pierwszy cour adaptował serie Classic, a drugi R. Kontynuacja III adaptowała serie Super. A teraz IV będzie adaptacją SS [Czyli będzie zupełnie inna historia w porównaniu ze starą serią] . Chyba w skrócie tak można to opisać.
Ostatnio edytowany przez max-kun (2017-01-25 13:09:33)
NWW_Station napisał:max-kun napisał:Z okazji 25 lecia zapowiedziano 4 sezon Sailor Moon Crystal
https://www.animenewsnetwork.com/news/2 … el/.111437Hmm... Niech mnie ktoś poprawi, jeśli się mylę. Pierwsze 2 sezony to była inna wersja oryginalnej serii, a kolejne to kontynuacji "R"?
To nie była inna wersja tylko wierna/prawdziwa adaptacja historii z mangi [bez fillerów itp]. Pierwszy cour adaptował serie Classic, a drugi R. Kontynuacja III adaptowała serie Super. A teraz IV będzie adaptacją SS [Czyli będzie zupełnie inna historia w porównaniu ze starą serią] . Chyba w skrócie tak można to opisać.
Źle się wyraziłem, ale o to mi generalnie chodziło - inna wersja = to nie jest remaster starej. Jest tu właściwie coś nowego fabularnie? Czy tylko jakieś detale? Trochę mnie odrzuca ta kreska i sam bajer wierniejszej wersji do mnie nie przemawia
Choćby nie wiem jak bardzo Crystal był wierny mandze, to i tak oryginalnej serii do pięt nie dorasta.
@NWW_Station
Pierwsze dwa sezony Crystala można pominąć, bo to dopiero trzeci, nadaje się do oglądania.
A w czym jest lepszy 3. sezon?
rorek napisał:Choćby nie wiem jak bardzo Crystal był wierny mandze, to i tak oryginalnej serii do pięt nie dorasta.
@NWW_Station
Pierwsze dwa sezony Crystala można pominąć, bo to dopiero trzeci, nadaje się do oglądania.A w czym jest lepszy 3. sezon?
Animacja, rysunki, fabuła, postacie. Praktycznie wszystko
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Kolejny Berserk w kwietniu
Ciekawe, jaki będzie poziom. Czy się coś zmieni? Nie, żebym jakoś bardzo narzekał na ostatnią wersję, ale mogłoby być lepiej
Hunter Killer napisał:Kolejny Berserk w kwietniu
Straszne wiadomosci, mialem nadzieje ze projekt zdechnie po jaka zaserwowali, niestety
Skoro jest drugi sezon, to wątpliwe. Sama marka przyciągnęła ludzi do tego gniotu, stąd zapotrzebowanie na drugi sezon.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!