Nie jesteś zalogowany.
Dzięki
Dzięki. Niefart, że druga część gry ;D
Mass effect 2 na origin za darmo.
DiRT Showdown za friko
Assassin's Creed 2 z CD-Action na platformę Uplay:
xHJA-ALRX-LJMM-MWFx - Pierwsza i ostatnia litera do odgadnięcia, a tak, żeby trochę wyrównać szanse dla tych, którym się chce bawić
Far Cry c CD-Action na platformę Uplay:
FCY-3JCM-R3UG-x5MP-W9Lx - W miejsce małych "x" trza odgadnąć cyfry.
Miłej zgadywanki
Assassin's Creed 2 z CD-Action na platformę Uplay:
xHJA-ALRX-LJMM-MWFx - Pierwsza i ostatnia litera do odgadnięcia, a tak, żeby trochę wyrównać szanse dla tych, którym się chce bawić
Miłej zgadywanki
Czyli zamiast tych gier na dvd dostaje się kody w cdaction? Za niedługo będą linki do torretów dawać...
Miłej zgadywanki
Trafiłem za czwartym razem, dzięki.
Skuty napisał:Assassin's Creed 2 z CD-Action na platformę Uplay:
Miłej zgadywanki
Czyli zamiast tych gier na dvd dostaje się kody w cdaction? Za niedługo będą linki do torretów dawać...
Gry też są na DVD, ale trzeba aktywować na steam/uplay czy innych. To nie wina CD-Action, a wydawców gier, którzy porobili sobie te platformy
Dzięki, AC2 aktywowane .
Tam było ponad 600 możliwości, a uplay blokuje po chyba 10 próbach na 1 minutę, więc trochę szkoda zachodu było . Łatwiej by było z jakimś przedziałem liter, które mogą być.
dwa x to tylko 110 kombinacji a nie 600 ^^ z literami byłoby jeszcze ciężej tak 2,4 razy ciężej...
Czy mógłbym poznać Twoje obliczenia?
Dlaczego 110, a nie 100?
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
dwa x to tylko 110 kombinacji a nie 600 ^^ z literami byłoby jeszcze ciężej tak 2,4 razy ciężej...
Przecież autor napisał, że tam są litery (widzę, że pomyliło się z kodem na FC). Poza tym gdyby to były liczby, skąd te 110 wytrzasnąłeś?
Gdyby były litery, to kombinacji jest 676. Na pewno to nie jest 2,4 razy ciężej od 110.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2017-01-16 12:51:23)
Czy mógłbym poznać Twoje obliczenia?
Dlaczego 110, a nie 100?
Masz racje 100 jakoś mi się z zerem zrobiło 11 cyfr...
krzykr napisał:dwa x to tylko 110 kombinacji a nie 600 ^^ z literami byłoby jeszcze ciężej tak 2,4 razy ciężej...
Przecież autor napisał, że tam są litery (widzę, że pomyliło się z kodem na FC). Poza tym gdyby to były liczby, skąd te 110 wytrzasnąłeś?
Gdyby były litery, to kombinacji jest 676. Na pewno to nie jest 2,4 razy ciężej od 110.
Sry sami tu matematycy. Mój błąd. Niepotrzebnie podawałem wartość liczbową chodziło mi o sformułowanie, że przy literach kombinacji byłoby sporo więcej niż przy cyfrach...
Ostatnio edytowany przez krzykr (2017-01-17 05:20:30)
Kopiowane od znajomego:
Na Steam jest za darmo open beta gra Ghost in the Shell - Stand Alone Complex.
http://store.steampowered.com/app/369200/