Nie jesteś zalogowany.
Nienaganne prowadzenie historii.
Zakrztusiłem się herbatą. Przecież to miało takie problemy z wyważeniem dramaturgii i tak skopany pacing, że nawet ślepy by zauważył. A to już są dwie bardzo istotne wady, bo przez cały drugi arc praktycznie nic się nie działo.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Kolejny rating bajek tym razem z mala
https://myanimelist.net/featured/2076/T … me_of_2016
MAL jest normalnie po średniej ocen. I już bym się czepił, że to ostatnie Haikyuu ma mocno zawyżoną notkę. Zresztą tak naprawdę wszystkie te rankingi są bezsensowne.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Kolejny rating bajek tym razem z mala
https://myanimelist.net/featured/2076/T … me_of_2016
I ten chyba najbardziej do mnie przemawia. Zgadza się tak mniej więcej w 80% z moimi odczuciami.
Pierwszy odcinek Masamune-kun = lepsze od mangi = jest dobrze = a nawet zacnie.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2017-01-05 22:49:37)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Pierwszy odcinek Masamune-kun = lepsze od mangi = jest dobrze = a nawet zacnie.
Pierwszy odcinek nawet nawet, mangi nie czytałem, więc z zaciekawieniem czekam na rozwój fabuły. Ktoś to będzie tłumaczył czy jednak oglądać angielską wersję?
Kamiyan3991 napisał:Pierwszy odcinek Masamune-kun = lepsze od mangi = jest dobrze = a nawet zacnie.
Pierwszy odcinek nawet nawet, mangi nie czytałem, więc z zaciekawieniem czekam na rozwój fabuły. Ktoś to będzie tłumaczył czy jednak oglądać angielską wersję?
Samej mangi w zasadzie za dużo nie czytałem, ale wstęp wyszedł dużo sprawniej niż w pierwszych rozdziałach wersji rysowanej.
Ale mnie to generalnie takie serie w mangach rzadko pasują (z wyjątkiem Ore Monogatari, które anime miało skopane).
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2017-01-06 02:04:09)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Kolejna denna haremówka... ja podziękuję.
Ostatnio edytowany przez Robal15 (2017-01-06 14:02:20)
"Humans aren't just comprised of a single color, but with many different ones. What our true colors are, what our own colors are, we will never know and no one else knows. Progress colorfully and continue to live colorfully. "
Haremówka?
Haremówka?
Oczywiście.
Haremówka musi być.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Tylko jakoś nie mogę się w tym haremówki doszukać...
Tylko jakoś nie mogę się w tym haremówki doszukać...
A to sorki memorki, to nie jest harem.
Tymczasem Wafuu! ma dostać anime.
Nie no, pewnie i tak oblukam
Haremówka musi być.
Dokładnie ;P BTW, HS ssie, wczoraj ściągnąłem Masamune-kun no Revenge, a tu się okazuje, że to Akiba's Trip The Animation
Nowe PV do drugiego sezonu Tales of Zestiria the X. Większość to powtórka, a nowe sceny zaczynają się od 2:14.
Nowe PV do drugiego sezonu Tales of Zestiria the X. Większość to powtórka, a nowe sceny zaczynają się od 2:14.
To muzyka z endingu? Bo nie słyszę tam FLOW. Ogólnie wygląda to nawet spoko (i chyba Dezel dostanie dodatkową scenę w mieście, tak wnioskując po PV). Tylko szkoda, że Funi ma samego duba, więc jesteśmy skazani na rakowe napisy Daisuki. W sumie jeszcze ciekawe, czy wejdzie coś z Berserii, bo gra ma premierę na zachodzie pod koniec stycznia.
PS: wie ktoś, czy da się wyciągnąć napisy z gry do jakiegoś pliku txt?
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Wyciąganie tekstu z gry nie jest proste. Trzeba do nich tworzyć narzędzia albo pracować na hex edytorze (a jeżeli jeszcze gra sprawdza poprawność plików, wyliczając CRC, to już w ogóle rzeźnia). A trzeba zacząć od wypakowania samych plików gry, a potem spakowania ich. Przydałoby się sprawdzić, czy ktokolwiek zrobił do niego fanowskie tłumaczenie i wysłać do tej grupy zapytanie, jak im się to udało i czy by udostępnili instrukcje z narzędziami.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2017-01-07 14:51:51)