Nie jesteś zalogowany.
Seria animowana skupiająca się wokół członkiń drużyny RWBY – Ruby Rose, Weiss Schnee, Blake Belladonny oraz Yang Xiao Long. Zobaczymy, co doprowadziło do ich spotkania w Akademii Beacon, prestiżowej szkole dla łowców i łowczyń, jak funkcjonuje otaczający ich świat oraz jak bronią się przed panoszącym się złem.
Uwaga! Seria jest produkcji amerykańskiej i taki też posiada dubbing!
Tłumaczenie: Red
Korekta: DaMS, Nefematve
Typesetting: MasaGratoR
Timing: Takto
Piosenki: Kamiyan
Kodowanie: MasaGratoR
QC: Takto
Dane techniczne:
Wideo: 1280x720, Hi10p, CRF 15
Audio: Seria – AAC 5.1 ~480 kbps, Trailery – AAC 2.0 ~256 kbps
Źródło: BDMV
Trailer Red
Trailer White
Trailer Black
Trailer Yellow
Odcinek 1
Odcinek 2-3
Odcinek 4-5
Odcinek 6-7
Odcinek 8
Odcinek 9-10
Odcinek 11-12
Odcinek 13-14
Odcinek 15
Odcinek 16
Ostatnio edytowany przez reddd (2017-01-08 17:47:46)
No i drugi prezent na te święta już do pobrania. Przed wami amerykańska produkcja stylizowana na japońskie anime. Przy pierwszym kontakcie kreska może odrzucać, ale efektowne walki wynagradzają z nawiązką. No i wierzcie mi, że naprawdę warto, bo kolejne sezony niszczą system zarówno pod względem jeszcze bardziej spektakularnych walk, jak i fabuły. Pierwszy sezon lubię nazywać demem serii. Jeśli się wam spodoba, to nie będziecie zawiedzeni kolejnymi. Tyle na dzisiaj. Wesołych Świąt!
Dzięki, właśnie zaczynam pobierać. Również życzę wszystkim Wesołych Świąt.
SC II LotV *** "I love it when a plan comes together" -- Hannibal Smith *** Pesymista to dobrze poinformowany optymista *** Punch first ask questions while punching - Vi ***
Dzięki i wesołych świąt
Dziena, nie mogę pobrać (MEGA to rak).
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2016-12-25 02:28:27)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
W razie problemów z MEGA odcinki poleciały również na dysk googlowski. Link w pierwszym poście.
Torrenta byście dali jak ludzie, a nie jakieś hostingi.
Nie fikaj Alan
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Mega wystarcza.
No nie wystarcza odkąd świrują z transferem i innymi limitami.
Muszę naprawdę mało ściągać, bo u mnie działa bezproblemowo i nigdy nie miałem problemu.
U mnie bez problemu leci przez MegaDownloader v1.7 bez żadnych limitów.
Ostatnio edytowany przez matiasmovie (2016-12-25 16:33:13)
Hostingi są dla nas wygodniejsze i będziemy się ich trzymać, póki da się z nich ściągać w rozsądnych prędkościach. Jeśli komuś MEGA nie działa, może przetestować soft, który podał matiasmovie. W razie czego jest też drugie źródło.
Tylko zastanawiam się czemu w pierwszym odcinku ścieżka audio jest podpisana 'Japanese'
Prawdopodobnie machnęło się koderowi z przyzwyczajenia po złożeniu setek odcinków anime. W każdym razie to tylko tytuł, ścieżka jest z amerykańskim dubbingiem. Jako ciekawostkę warto wspomnieć, że jest do tego japoński dubbing, ale oryginalny ma zdecydowanie lepszy klimat.
Podejrzewam, że MEGA robi problemy głównie ludziom, którzy korzystają z wymiennych IP z jednego hosta (ja mam np. Plus LTE).
Generalnie zakładają mi blokadę już po 200 MB i potem nie mogę pobrać nawet czcionek 100 KB. Zdecydowanie lepszą opcją jest Google.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Moja wina, ponieważ przy przesłaniu przedostatniej wersji ludzie narzekali na problem z audio w endingach. Muksowałem dźwięk od nowa w ostatniej wersji i tam już na bank dałem angielski, a skoro pierwszy odcinek nie miał endingu (tylko opening na końcu), to nawet nie zauważyłem, że dałem inaczej. Cóż, mogło być gorzej - wszystkie epy mogły mieć japoński wpisany, jak to było w wersji beta.
Nigdy w życiu nie pracowałem nad tak niedopracowanym BDMV, jakim było japońskie wydanie RWBY. Nie polecam.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2016-12-25 19:29:45)
Fajny prezent, dzięki. To kiedy cześć druga?
Ostatnio edytowany przez Nesbro (2016-12-26 02:18:54)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
O to proszę pytać po wydaniu całego arcu Sodachi z Owarimonogatari.