Nie jesteś zalogowany.
Oni w zasadzie byli zmuszeni dać radę, bo nie wyrobili się ze wszystkim w poprzednim sezonie. A wciskanie tego meczu jako wstępu do krajowych byłoby trochę słabe.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Ech, czyli kończy się jedyna sensowna sportówka tego sezonu
Niestety, i chyba jedyna bajka, na którą rzeczywiście czekam.
Zostaje jeszcze Keijo.
Ha...
A wciskanie tego meczu jako wstępu do krajowych byłoby trochę słabe.
To spoiler?
Ostatnio edytowany przez dulu (2016-12-03 00:39:16)
coellus napisał:Ech, czyli kończy się jedyna sensowna sportówka tego sezonu
Zostaje jeszcze Keijo.
Ty dulowaty userze!
To spoiler?
Predykcja. Nie czytałem mangi, ale wynik tego meczu jest raczej oczywisty.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
A mango tego sezonu kończy się na rozdziale?
Ostatnio edytowany przez dulu (2016-12-03 00:56:02)
A mango tego sezonu kończy się na rozdziale?
188 rozdział to zdobycie ostatniego punktu. Obstawiam 190 jako koniec anime. Dzisiejszy odcinek zekranizował rozdziały do 187.
Ostatnio edytowany przez Sado (2016-12-03 01:22:50)
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Dziękować, później chyba zabiorę się za czytanie.
Pojawił się trailer Fate/Grand Order, klik. Mam nadzieję, że pojawi się Lancer Scathach, czyli jedna z moich ulubionych postaci z tej odsłony
Mam nadzieję, że pojawi się Lancer Scathach, czyli jedna z moich ulubionych postaci z tej odsłony
Nie liczyłbym na to. Jeśli przyjmiemy, że ten konkretny special obejmie pierwszy rozdział (Fuyuki), przyjdzie nam na nią trochę poczekać. Scathach pojawia się dopiero w E pluribus unum, czyli w szóstym. Mam nadzieję, że będą to kontynuować.
Hunter Killer napisał:Mam nadzieję, że pojawi się Lancer Scathach, czyli jedna z moich ulubionych postaci z tej odsłony
Nie liczyłbym na to. Jeśli przyjmiemy, że ten konkretny special obejmie pierwszy rozdział (Fuyuki), przyjdzie nam na nią trochę poczekać. Scathach pojawia się dopiero w E pluribus unum, czyli w szóstym. Mam nadzieję, że będą to kontynuować.
http://i.imgur.com/5OR3aba.png
Fajnie, gdyby na tym nie poprzestali. Mogą też tam namieszać, ale wolałbym pierwszą opcję.
Ponoć drugi sezon Shingeki no Kyojin ma wyjść w kwietniu 2017.
Ty dulowaty userze!
Ponoć drugi sezon Shingeki no Kyojin ma wyjść w kwietniu 2017.
Stare, klik. Chociaż dokładną datę chyba dopiero teraz podali.
Ostatnio edytowany przez Hunter Killer (2016-12-07 09:48:58)
No i słabiutki ten finał Haikyuu. Ale tego właśnie się spodziewałem.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2016-12-10 16:26:04)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
"Rokka no Yuusha" obejrzałem i poszukuję nowego anime do obejrzenia godnego mej osoby ;]
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
"Rokka no Yuusha" obejrzałem i poszukuję nowego anime do obejrzenia godnego mej osoby ;]
Keijo!!!!!!!!
Tanis napisał:"Rokka no Yuusha" obejrzałem i poszukuję nowego anime do obejrzenia godnego mej osoby ;]
Keijo!!!!!!!!
Szanuj ludzi.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Pamiętam że kiedyś któryś użytkownik robił podsumowanie sezonu, z co oglądał i jak mu się podobało. Może mi ktoś mi podać nick tego użytkownika lub link do tamtego tematu?
Pamiętam że kiedyś któryś użytkownik robił podsumowanie sezonu, z co oglądał i jak mu się podobało. Może mi ktoś mi podać nick tego użytkownika lub link do tamtego tematu?
http://animesub.info/forum/profile.php?id=29391 Na każdy sezon zakłada nowy temat.
U mnie w profilu też znajdziesz podsumowanie sezonu, ale ja oglądam znacznie mniej bajek. Wystarczy poszukać po postach (zbyt wielu ich nie piszę, a te z podsumowaniem są pogrubione).
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan