Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Pobralem nie dawno Bleach (Horrible Subs) - mkv, no i niestety zadne napisy do tej wersji nie pasują.
Szukalem wersji Lunar - avi, ale niestety nigdzie nie znalazlem aktualnie do pobrania. Ma ktos pojecie, co w tej marnej sytuacji zrobic xd ?
Czy da się jakoś w bardzo latwy sposob przerobić napisy avi na mkv ? Niestety nie mam o tym zielonego pojecia
Słuchaj, nie da rady nic z tym zrobić. Musisz oglądać po japońsku lub angielsku.
Słuchaj, nie da rady nic z tym zrobić. Musisz oglądać po japońsku lub angielsku.
Przestań, jeszcze cię weźmie na poważnie.
Pobralem nie dawno Bleach (Horrible Subs) - mkv, no i niestety zadne napisy do tej wersji nie pasują.
Szukalem wersji Lunar - avi, ale niestety nigdzie nie znalazlem aktualnie do pobrania. Ma ktos pojecie, co w tej marnej sytuacji zrobic xd ?Czy da się jakoś w bardzo latwy sposob przerobić napisy avi na mkv ? Niestety nie mam o tym zielonego pojecia
FAQ.
Za starych czasów jak napisy nie pasowały. To sam sobie ustawiałem. Tobie radzę to samo
Ostatnio edytowany przez Czolgi (2016-10-07 02:22:07)
ファンのファンのために
Za starych czasów jak napisy nie pasowały. To sam sobie ustawiałem. Tobie radzę to samo
Niestety nie potrafię.
Czolgi napisał:Za starych czasów jak napisy nie pasowały. To sam sobie ustawiałem. Tobie radzę to samo
Niestety nie potrafię.
Żadna filozofia.
http://www.dobreprogramy.pl/Aegisub,Pro … 18070.html
I sobie przesuwasz o ileś tam sekund.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2016-10-15 02:49:36)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Dość skomplikowany ten program. Czy ty go używałeś/as ? Co trzeba mniej wiecej zmienic by napisy dobrze chodziły ?
Możesz też użyć kainote:
-włączasz napisy+ładujesz wideo
-Napisy->konwersja do srt lub mpl2 (jeżeli jest to mdvd [trzeba pamiętać o dobrym wyborze FPS wtedy] w innym wypadku nie potrzeba ale można)
-klikasz na linijkę która już nie jest ok
-Napisy->okno zmiany czasów
-tam zmieniasz "wszystkie linijki" na "czasy wyższe i równe" chyba że nie pasują wszystkie to zaznaczasz że wszystko przesunąć
-wpisujesz ile chcesz przesunąć i zaznaczasz czy do przodu czy do tyłu
-sprawdzasz czy git, jak tak to cieszysz się z oglądania Anime
Które odcinki cię interesują ? Posiadam od 1 do 69.
Od 18 do 69
Ostatnio edytowany przez Benzyna (2016-11-04 20:11:12)
Jakiś czas temu oglądałem też od horrible i ustawiałem sobie czasówki. Mam 28-197 nie licząc fillerów. Jak chcesz, to napisz pw. Ale z góry mówię, że w niektórych momentach może być przesunięcie o ~0,1- 0,2s, bo jak czasem 3 razy w ciągu odcinka się rozjeżdżało, to nie chciało mi się korygować o te milisekundy.
Jakiś czas temu oglądałem też od horrible i ustawiałem sobie czasówki. Mam 28-197 nie licząc fillerów. Jak chcesz, to napisz pw. Ale z góry mówię, że w niektórych momentach może być przesunięcie o ~0,1- 0,2s, bo jak czasem 3 razy w ciągu odcinka się rozjeżdżało, to nie chciało mi się korygować o te milisekundy.
Łatwiej korygować automatem. Po 20 sekundach masz najlepsze możliwe synchro.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Stworzyłem torrenta ( pierwszy w raz ) mam nadzieje że będzie ok. Poniżej link do torrenta.
Stworzyłem torrenta ( pierwszy w raz ) mam nadzieje że będzie ok. Poniżej link do torrenta.
Dzieki. Pobieram. Jak będą okej, to odpowiem
Strony 1