Nie jesteś zalogowany.
Klucze Steam:
Grim Legends: The Forsaken Bride
Grim Legends 2: Song of the Dark Swan
Jak użyjecie klucza to poinformujcie o tym
Dzięki.
Dzięki wielkie.
"Nie wiem o co w tym chodzi bo to nie ma najmniejszego sensu." - Ken-chan
U mnie też zagrało. Dzięki za to Anno.
Pojawiło się info na Łowcach:
"Tego kodu nawet nie wbijajcie. JEdyne co osiągniecie to grę w bibliotece, tyle że niegrywalną. Po ściągnięciu i uruchomieniu gra prosi o ponowną aktywację i wtedy klucz nie działa. Także w zasadzie gra tylko kolekcjonerska."
Niestety nie mam jak tego teraz potwierdzić.
Pojawiło się info na Łowcach:
"Tego kodu nawet nie wbijajcie. JEdyne co osiągniecie to grę w bibliotece, tyle że niegrywalną. Po ściągnięciu i uruchomieniu gra prosi o ponowną aktywację i wtedy klucz nie działa. Także w zasadzie gra tylko kolekcjonerska."
Niestety nie mam jak tego teraz potwierdzić.
tak, gra się dodaje do biblioteki ale nie jest grywalna bo właśnie prosi o kod aktywacyjny.
Podaję za Łowcami:
Kod wielokrotnego użytku do Anno 2070 na Uplay
JCQ8-LBQC-GA9A-JUUB
Kiedyś tak można było BF3 wyrwać. Kod działa przed chwilą dodałem do konta Anno.
Już nie działa, szkoda lubię kolekcjonerki nawet gdy nie działają. 90% gier na steam nawet nie instalowałem....
Darmowy weekend z Tales of Symphonia na Steamie
Pixel Puzzles 2: Anime
Pixel Puzzles 2: Anime wzięte. Wielkie dzięki
Beyond Good & Evil (Uplay)
Ciekawe, czy przystosowali ją w końcu do nowych systemów, bo mam ją od jakiegoś czasu na uplay i nie chciała odpalić na siódemce, gdy miałem ją jeszcze rok temu. Wg opisu niby już wspiera, a raczej wątpię, by zaliczyli taką wtopę.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2016-10-12 11:14:47)
Ciekawe, czy przystosowali ją w końcu do nowych systemów, bo mam ją od jakiegoś czasu na uplay i nie chciała odpalić na siódemce, gdy miałem ją jeszcze rok temu. Wg opisu niby już wspiera, a raczej wątpię, by zaliczyli taką wtopę.
Mi z 3 gier które rozdawali (przegapiłem Splinter Cella) udało się tylko Raymana odpalić. Prince of Persia wywala jakiś błąd, a The Crew wiecznie instaluje aktualizacje.
Mnie bardziej interesuje czy ta wersja ma naprawiony problem z czarnymi pasami (gra nie obsługuje 16:9 chociaż takie rozdzielczości są podane w opcjach - wychodzi z tego rozciągnięte na boki 4:3 z wielkimi czarnymi pasami na górze i dole ekranu).
Edit:
Szybki sposób naprawienia obsługi 16:9: http://pcgamingwiki.com/wiki/Beyond_Goo … resolution
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2016-10-12 11:48:48)
Steam
The Chosen
Legend of Mysteria
Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect.
Pierwsze 500 osób dostanie Tales of Cosmos (zostało 100). Zasady w temacie.
Ostatnio edytowany przez Gerard (2016-10-29 08:28:04)