Nie jesteś zalogowany.
Nie, nie ma sensu.
"Nie wiem o co w tym chodzi bo to nie ma najmniejszego sensu." - Ken-chan
Nie, nie ma sensu.
brak zbesztania
Wrzuć na stronę, to się dowiesz. Ktoś się pewnie pokusi o wystawienie oceny i jej uzasadnienie (lub nie).
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Wrzuć na stronę, to się dowiesz. Ktoś się pewnie pokusi o wystawienie oceny i jej uzasadnienie (lub nie).
na jaką stronę?
nie sensu tego gdzie kolwiek wrzucać bo to tylko kilka minut tłumaczemia
To wrzuć tutaj polskie i angielskie napisy. Jednak radzę się zastanowić, bo jeśli piszesz na forum tak samo jak tłumaczysz napisy, to nie zostanie na tobie sucha nitka.
Czyli nie sensu,teraz widze że zwyczajnie temu nie podołam
To chociaż wrzuć sobie to do Worda, odkryjesz wtedy smutną prawdę, że w prawie każdym słowie masz orta
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Ort na orcie orta ortem pogania
Ort na orcie orta ortem pogania
Cóż...
Faktycznie jestem nie ogar,ale kto wogule podioł się tego zadania
Ja tu w tym jednym twoim zdaniu widzę 3 błędy ortograficzne pierwszego stopnia, 2 błędy ortograficzne drugiego stopnia, 2 błędy interpunkcyjne. A napisałeś raptem jedno krótkie zdanie.
Zazwyczaj mam wywalone i zwracam uwagę jedynie na poprawność swoich wypowiedzi, ale twoich postów się nie da czytać i to jest totalny brak szacunku dla współrozmówcy. I jeszcze to szydercze "ort na orcie ortem pogania".
Wyjdź i nie wracaj.
Ty dulowaty userze!
Przykro mi ale z j.pol zawsze byłem debilem i choć bym chciał nic na to poradzę.Naprawdę mi przykro.A "ort
na orcie ortem pogania" szydziło tylko ze mnie nie chciałem nikogo obrazić.
Ostatnio edytowany przez elektromaniek121211 (2016-10-10 07:29:09)
Przykro mi ale z j.pol zawsze byłem debilem i choć bym chciał nic na to poradzę.Naprawdę mi przykro.A "ort
na orcie ortem pogania" szydziło tylko ze mnie nie chciałem nikogo obrazić.
Sam nigdy nie byłem gwiazdą języka polskiego, nawet nigdy więcej niż 1 z dyktanda.
Mimo wszystko potrafię wziąć się w garść i zrobić coś, przez co nie dostaje się ostrego raka z przerzutami.
Może nigdy nie będziesz najlepszy, ale do średniej każdy może dobić, poćwicz trochę.
Bez Białostocczyzny nie ma ojczyzny!
Jakiś śmiałek byłby zainteresowany korektowaniem dla mnie napisów do serii sportowej "All Out!!" o rugby? Podkreślam, że dobrze by było, jakby chętna osoba posiadała chociaż drobną wiedzą na temat slangu, pozycji i zasad gry, bo ja jestem z tego zielony i podpieram się chwilo wikipedią i googlem...
Ostatnio edytowany przez Cafer90 (2016-10-11 20:11:04)
Jakiś śmiałek byłby zainteresowany korektowaniem dla mnie napisów do serii sportowej "All Out!!" o rugby? Podkreślam, że dobrze by było, jakby chętna osoba posiadała chociaż drobną wiedzą na temat slangu, pozycji i zasad gry, bo ja jestem z tego zielony i podpieram się chwilo wikipedią i googlem...
Po prawdzie lepiej się orientuję w footballu amerykańskim, ale rugby też trochę liznąłem więc jako-tako się orientuję w tym wszystkim. Mógłbym spróbować swoich sił.
Ktoś byłby chętny skorekcić mi Harmony? Mogę zaoferować 20kg karmy dla gekona i rozrząd do fokusa.
meowchin napisał:Ktoś byłby chętny skorekcić mi Harmony? Mogę zaoferować 20kg karmy dla gekona i rozrząd do fokusa.
Gekon żre tyle karmy?
Panie, nie czepiaj się pan, bieresz czy nie?
Wzięłabym, ale boję się, że zastanę napisy w takim stanie, że szybciej pójdzie zrobienie ich od nowa.
Ty dulowaty userze!
Chyba nie jest ze mną tak źle xD Wysłałem ci próbkę na pw.