Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Oglądam sobie AMV z Seirei no Moribito i patrzę że na tanuki ma 8,7
Na ansi napisy do wersji A-Kraze 480p, trochę mało tych "p" jak na kreskę którą oferuje anime. Na bakaBT rekomendowana (i najwyższa) wersja to (BD 720p) [BluDragon] 14,5GB.
Sprawdzam nyaa a tam 1080p [Kamigami] 10bit 7,5GB. Ściągam 1ep ale nie da się tego oglądać. Nie dość że wygląda jak upscale, to jeszcze na moim i3 2120 i zintegrowanej grafie obraz nie jest płynny.
Obadał ktoś najlepszą wersję? Czy mam ślepo wierzyć że im więcej GB tym lepszy obraz i CTR Release 50GB będzie najlepszym wyborem?
Wersja BluDragoon z bakabt na 22 calach fHD wyglądał bardzo dobrze, więc wydaje mi się, że raczej nie ma sensu pobierać ponad 3 razy więcej, gdy różnica może nie być zbyt duża.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Wydanie MysterySword wygląda bardzo spocznie przy 720p i mam do niego synchro, ale nie wiem, czy można je jeszcze gdziekolwiek dorwać.
"Nie wiem o co w tym chodzi bo to nie ma najmniejszego sensu." - Ken-chan
Niestety trochę pogrzebałem i znalazłem ładne porównanie.
Teraz do końca życia pozostaje mi polować na wersję CherryBoyz Pozbierałem trochę trackerów pod torrent z nyaa, ale chyba nic z tego nie będzie
//edit
i tak oto po niecałym tygodniu ściągnąłem
różnica wizualna między wersjami minimalna... moje porównanie (sorki że nie po kolei)
wogowo: 7,5GB Kimigami - 47,1GB CherryBoyz. Faktycznie nie opłacało się "przepłacać".
Różnica jest jeszcze w sposobie odtwarzania, mianowicie Kimigami obciąża mi GPU na równe 45% i widać że czasem przytnie obraz. W CherryBoyz mam średnio 42% ale jest zmienne, pewnie dlatego nie przycina.
Seirei.no.Moribito.2007.TV.BDRIP.1080P.X264.DTS-HDMA.[5.1CH].[OQ].[UE]_CherryBoyz
Ostatnio edytowany przez Nindon (2016-10-06 00:01:23)
Strony 1