Nie jesteś zalogowany.
Studium Groteski to seria specyficznych mang, które łączy brutalność, sceny gore, erotyka i specyficzny czarny humor. Jeśli coś z tego was interesuje, zapraszam do czytania.
Miłej lektury!
Oo, to to było mocne.
Ja chcę to odwidzieć
"Nie wiem o co w tym chodzi bo to nie ma najmniejszego sensu." - Ken-chan
Nie chcę nawet tego oglądać.
Już sam tytuł jest niepokojący
Ciekawi mnie kto jest autorem tego czegoś?
I ciekawe czy są ludzie, którym to naprawdę się podoba?
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2016-09-24 22:48:11)
Ciekawi mnie kto jest autorem tego czegoś?
Uziga Waita. Jego najpopularniejsze na internetach prace to ta o cementowej uczennicy (z tego co pamiętam chyba na faktach autentycznych) i typie, który wrzuca noworodka do miksera.
Normalny, to on zdecydowanie nie jest, ale widocznie są jacyś ludzie, którzy chcą te jego dziwactwa oglądać.
Kenshiro, najwidoczniej nie zaglądałeś tak głęboko w internet jak ja. Jest od groma ludzi których takie rzeczy rajcują.
Oglądanie takich rzeczy już w zupełności mnie nie rusza.
Ostatnio edytowany przez kostek00 (2016-09-25 18:00:33)
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
Ja jestem konserwą. Historia jest na tyle groteskowa, że wątpię, by ktokolwiek po przeczytaniu zmienił swoje zdanie na temat aborcji. Co ciekawe, nawet matka nie chciała stracić dziecka, a więc "zabieg" został poprowadzony wbrew jej woli, co poniekąd powinno zniechęcać do aborcji, ale to moje rozkminy.
Tak z innej beczki. Chyba będzie mi ciężko przebić ten odcinek Studium Groteski, ale się postaram.
Kenshiro, najwidoczniej nie zaglądałeś tak głęboko w internet jak ja. Jest od groma ludzi których takie rzeczy rajcują.
Zapewne są tacy ludzie, ale w większości to raczej osoby, które chcą to zobaczyć z ciekawości, a nie, że ich to rajcuje.
Widziałem już najgorsze rzeczy jakie można zobaczyć w internecie i to nie tylko odnośnie rysunków.
Jednak coś takiego mam w zwyczaju usuwać. To całkowicie nie mój gust.
Ja jestem konserwą. Historia jest na tyle groteskowa, że wątpię, by ktokolwiek po przeczytaniu zmienił swoje zdanie na temat aborcji.
Zapewne, bo absurd w tym komiksie jest wprost niesamowity. Szczegóły nie mają znaczenia.
Tak z innej beczki. Chyba będzie mi ciężko przebić ten odcinek Studium Groteski, ale się postaram.
Mógłbyś znaleźć coś bardzo kontrowersyjnego i szokującego, ale bez zabijania. To mogłoby być fajne.
Z tym, że wtedy to nie byłoby guro.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2016-09-25 23:20:49)
Chyba będzie mi ciężko przebić ten odcinek Studium Groteski, ale się postaram.
Ostatnio edytowany przez Takto ^_^ (2016-09-26 01:02:03)
Jakieś acziwmenty za przeczytanie tego rozdajecie?