Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Studium Groteski to seria, do której stworzenia zabierałem się kilka lat, gdyż nie mogłem się mentalnie przemóc, by wziąć na swoje barki odpowiedzialność za szkody wyrządzone na umysłach czytelników. Zaprezentuję w niej mangi z podziemia, których nie znajdziecie na pierwszej lepszej stronie z onlajnami. Ich treść jest groteskowa pod każdym względem, najczęściej bezmyślnie brutalna i przesycona obrzydliwym erotyzmem - innymi słowy nie dla każdego. Serię zdecydowałem się zacząć od czegoś, co wszystko zapoczątkowało. Wydane przeze mnie lata temu powraca w odświeżonej oprawie i z dodanymi onomatopejami dla większej imersji. Miłej lektury i czekajcie na więcej.
Czyli będzie więcej. Spoko, czekam i dzięki.
Tutaj o przetłumaczony tytuł (jak mniemam) "Koci dół" nikt nie robi problemów, a o przetłumaczony w bazie ANSI [trzecie pole] to od razu się wkurzają...
Tutaj o przetłumaczony tytuł (jak mniemam) "Koci dół" nikt nie robi problemów, a o przetłumaczony w bazie ANSI [trzecie pole] to od razu się wkurzają...
Nie czujesz tej subtelnej różnicy?
Takie sobie... najzwyczajniej nie mój klimat (albo po prostu za dużo harda na sadolu).
Strony 1